Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
rahatsızca, veda, ßir

Rahatsızca ßir Veda..

Eski 06-01-2007   #1
RaHaTSiZ

Rahatsızca ßir Veda..

Yağmur damlalarındaki hüznü özlediyse yürek, yağmur yağan yerlere mi gitmek lazım acaba?
Evet, gitmekten bahsediyorum
Herkes bir yerlere gittiğine göre, gidilen yerlerde can alıcı, ilginç, matrah ve gönül fetheden bir şeyler olmalı
Herkes bir yerlere gittiğine göre, gidilen yerlerde deniz huzur, toprak hasret, şarkılar keyif kokuyor olmalı
Herkes bir yerlere gittiğine göre, gidilen yerlerde sevda baştan çıkarıcı olmalı
Herkes bir yerlere gittiğine göre, bunda bir iş olmalı
Balonlar bile sabırsızlanıyor, sıyrılıyor ve kayıyorlar parmaklardan, gökyüzüne kavuşacağı için çıldırıyor Balonlar bile bir yerlere gidiyorlarbunda inceden bir ayar olmalı
Şarkılar gidenleri çağırıyor, şiirler gidene özlem yüklü,, romanlarda hasret var, içilen her kadehte gidene falsolu bir sitem varBu gidenler büyük insanlar olmalı, herkes onları çağırdığına göreBu gidenler çok değerli olmalı, herkes onları özlediğine göre
Birisini görüyorsun, gel otur, diyorsun, gitmem lazım, diyor
Nereye?
Sen de mi?
Sokaktan geçenler bile gidiyorben susuyorum, anlamıyorum, anlamsızlaşıyorum
Hani ortaya bir soru atıldığında (bu da garip oldu, soru atılmaz ki sunulur!), bir bilene soralım derler ya, biz de bir gidene soralımSoralım bakalım nereye gider bu insanlarAcaba bildik ve tanıdık bir yerlere mi? Mutlaka öğrenmek lazım
Sahi, bir de gidenlerin arkasından dökülen göz yaşları var Hem gidiyorlar, hem de ağlatıyorlar
Vay vay vay, olaya bak
İçtikçe içiyoruz, sarhoş oluyoruz, gitme tarzında çakır keyif mesajlar atıyoruz, neden yaptım ki oluyoruz sonra, gururumuzu sigara alırken herhalde bir yerde düşürdük, geri dönüp izlerimizde onu arıyoruz, isyan boğazımızda düğümlenip kalıyor, her çığlık atışımızda bir parçasını kusuyoruz
Gidenler dünyayı kurtaran adamlar olmalı, bizler sanırım bu yüzden kahroluyoruz
Yok arkadaş, hal böyleyse benim de gitmem lazım O zaman öğreneceğim orada mutluluk ve huzur var mı diyeBu yüzden gitmem gerekKaldığım için boğuluyorum belkikaldığım için sürekli sorunlar gelip, biz senin kardeşiniz, diyor belkikaldığım için bu susuzluğum belkiolamaz mı ki?
Evet, evetmutlaka gitmem lazım, o zaman öğreneceğim bunları( gideceksen git ama, fazla uzattın demeyin, anlatıyorum işte, bir dakka)
Evet gitmeliyim ama bunun adı kaçmak olmamalıkaçarsam gitmiş olmam ki
Öyle bir gidişim olmalı ki;
arkamdan gelmemeli acılar, beni takip etmemeli iki yüzlü gülüşler, dokunmak istediğinde bana ulaşamamalı yüreğe bulanmayan eller, sadece bedeniyle sevişen vücutlar izlerimi bulamamalı yaniÖyle bir gidişim olmalı ki, ben bile anlamamalıyım nasıl gittiğimi, ben bile fark etmemeliyim
Gidişimin bir anlamı olmalı, bir hikayesi, bir mesajı
Kelimeler sıfatlaşmalı hatta somutlaşmalı
dokunabilmeliyim kelimelere, belki onlar da bana
Gidişimin bir fragmanı olmalı, merak edilmeli,
alt yazısız türkçe olmalı
Gidişimin oscar’a aday bir film müziği olmalı,
ayakta alkışlanmalı, insanlar mest olmalı
Giderken sadece ben gitmeliyim, yardımcı oyuncular perde kapanırken arkada kalmalı
Gidişimin bir ağırlığı olmalı, başı dik olmalı, gururu adımlarında olmalı
Öylesine değil böylesine olmalı
Sahibi olduğum ya da olmak zorunda kaldığım bütün aldanışlar ben giderken el sallamalıgidişimin bir önemi olmalı yani, önemsenmeliBedeni bana uymayan, uzun boylu bütün vedalar, gitmemem için yalvarmalı ama ben duymamalıyım
Gidişimin bir derinliği olmalı, şnorkelle dalınmalı ama havasız bırakmamalıSuskunluk adı altındaki bütün silahlar tutukluk yapmalı, hedefi bulamamalı ama panzerler çalışmalı
Gidişimin gürültülü bir yanı olmalı yani, RaHaTSiZ'lık vermeli, uyku kaçırmalı, uyutmamalı
Hani nasıl bir anda gelen bir haber şaşırtır yüzlerimizi; gidişimin haberi flash olarak çıkmalı, son dakika haberi olmalı, şaşkınlık yaratmalı, kaygı uyandırmalı
Bu gidişin rengi mavi, mevsimi sonbahar olmalıYosun kokusu bulaşmalı izlerine, papatyalar gülümsemeli, yağmur inadına sevgiyle ıslatmalı yani
Gidişimin anlaşılır bir yanı olmamalı, anlaşılmamalı, gizem yaratmalıanason kokan bir tadı olmalı, sodalı olmalı, birden çarpmamalı

Gidişim bir bütün olmalı anlıyor musunuz, yarım kalmamalı,ekmek arası hasret kokmamalıYürekten söylenmeli şarkılar, ruhum giderken dinginliği dans ederek yaşamalı
Gidişimin ritmik ve artistik bir konsepti olmalı
-nereye gidiyorsun?
-bilmem
-insan bilmediği bir yere gider mi?
-bilmediğim için gidiyorum zaten, öğrenmek için
Gidişimin koordinatları bilinmemeli, haritada görünmemeli, rakımı belli olmamalıgidişim radara yakalanmamalı yani
Sizleri bilmem ama benim gidişimin yönetmene ve senariste ihtiyacı yokgidişim kamerasız ve suflesiz olmalıAlt tarafı gideceğim değil mi, ne çok şey istedim böyleEee benim gidişim kolay değil, bol ayrıntılı olmalı
Ayrıntılarda gizlidir asıl önemli olanlargidişimin önemli ve öngörülü bir yanı olmalı
Neyse, hadi ben gittim artıkSizlere oralarda neler olduğunu, gidenlere neden cazip geldiğini söylemek isterdim elbette ama her giden gibi benim de dönmeye niyetim yok
Şimdi, her zaman iç çekerek dinlediğim, ahlara ve vahlara sardığım ama söylemekten de her nedense garip bir zevk aldığım şarkı, dudaklarıma itinayla oturuyorHadi siz de bana eşlik edin, beraber söyliyelim:
bir çok giden / memnun ki yerinden
çok seneler geçti / dönen yok seferinden
Dedim ya, gidişimin bir derinliği olmalı
bir gün sizlerin de gidebilmeniz dileğiyle
Sahi merak ettim şu an, sizin gidişiniz nasıl olmalı, neye benzemeli, hangi tatda olmalı ve nasıl bir fon üzerinde uyarlanmalı?
Yoksa siz bir yerlere gitmek istemediniz mi hiç? Sahi siz neden kalıyorsunuz? Yoksa mutlu musunuz?
Cevaplarınız beni şaşırtabilir, duymadan uzaklaşayım bari, yoksa gidemeyebilirim!!!!
Hadi ben gittim, Eywallah !

[ ßen gidiyorum arkadaşlar Okulumu ßırakıyorum Sanırım Ve %99 askere gidiyorum %1 gitmeme ihtimalim var ama düşük ßir ihtimal :)
ßu forumda her zaman güzel vakit geçirdim, ßirßirimizi görmesek ßiLe ßiz ßir evin içinde farklı odaLarda oLduk hep
Herkese tek tek Elveda demek isTerdim ama Vedaları pek Sevmem ßen yau :)
Her ne kadar Sürç-i liSan ettiySek aFfoLa, Hoşça ve dostça kalın, ßirßirinizi üzmeyin, ßir gün yeniden görüşmek ümidiyle, Hakkınızı HeLaL Edin ]

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-01-2007   #2
Ergenekon

ben senden yaşça büyüğüm, şimdi öyle veda falan istemem, yapma öyle de üzme akşam akşam beni,,, aa sonuna kadar okumadım daha doğrusu okuyamadım haberin olsun üzme ağbini bir yere gitmeokulunu bitir seni çok seviyorum, sen gidersen ağabeyin de gider
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-01-2007   #3
puslu

olmaz öyle gitmeler nereye gidersen gir kendinden kaçamadıktan sonra Rahatsız kardeşim okulunu mutlaka ve mutlaka bitir bu sana sadece büyüklerinin tecrübelerine dayanarak söylediği çok önemli bir öğüttür Askerede okulunu bitirdikten sonra git
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-01-2007   #4
suskun

askerlik çabuk biter önemli olan diğer süreçhaYatıNda Başarılar dilerimm sevgili RahAtSıZ

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-01-2007   #5
RaHaTSiZ

~~ Sizi anlayaßiLiyorum ve teşekkür ediyorum; ßende güle oynaya bu kararı almadım fakat gitmek zorunda olduğum için gidiyorum mezun edilmiyorum Olamama değil edilmiyorum! Daha kaç yıl vakit kaybedebilirim ? Zararın neresinden dönülürse kardır misali yeter artık dedimSon ßir kez şansımı denemeyi düşünüyorum konuşarak fakat olmazsa gidiyorum ~~
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-01-2007   #6
puslu

Gerçekten üzüldüm kardeşim hocalarda malesef anlayış yok gurbette okumak gerçekten zor Hayırlısı Allahtan olur inşallah okulundada Askerliğindede Allah yardımcın olsun Sende Hakkını helal eyle
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-01-2007   #7
speed

ne desem üzüldüm arkadaşım sen sitenin neşe kaynağıydın böyle birdenbire seni mezun etmeyenler utansın ayrıca sana güle güle demiyeceğim
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-01-2007   #8
yosun_26

bu yazıyı bana ilk yolladığında çok ağlamıştım şimdi yine içim burkuldu bi kaç saatte olsa seni yakından tanıma fırsatım olduğu için kendimi şanslı hissediyorumcanım benim çok iyi bi insansın umarım hayatında herşey çok daha iyi olur hergün seninle konuşmaya o kadar alıştımki sen olmayınca bakalım ne olcak seni çok özlicem rahatsıZz kendine çok dikkat et
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-04-2007   #9
angelesdream

:img-cray: hoşçakal rahatsızım

kelimeler düğümlendi sanırımyazamıyorum hiçbirşeytutuldumhoşçakal rahatsızımhoşçakal

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com