![]() |
Bahçıvan Çorbası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bahçıvan ÇorbasıBahçıvan Çorbası - Bahçıvan Çorbası Malzemeler - Bahçıvan Çorbası Yapılış Tarifi Gereçler: Koyun eti (kemiksiz) - - 125 gram Soğan 1 küçük boy 50 gram Margarin 3 yemek kaşığı 30 gram Salça 1 yemek kaşığı 10 gram Su (sıcak) 6 su bardağı 1200 gram Tuz 2 tatlı kaşığı 12 gram Lahana 1-2 yaprak 50 gram Pırasa 1/2 küçük boy 50 gram Kereviz 1/2 küçük boy 100 gram Havuç 1 küçük boy 30 gram Erişte 1/2 çay bardağı 30 gram Bulgur 1/4 çay bardağı 20 gram Kara biber 1/2 tatlı kaşığı 1 gram Yapılışı: Eti 1 santimetreküp irilikte doğra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|