Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Çorba

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çorbası, karnabahar, tavuklu

Tavuklu karnabahar çorbası

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuklu karnabahar çorbası



Malzemeler:

200 gr tavuk göğüs eti
1 küçük karnabahar
1 çay bardağı arpa şehriye
Yarım limonun suyu
30 gr margarin
2 çay kaşığı nane
6 su bardağı su
2-3 dal maydanoz
Tuz
Hazırlanışı:
* Tavuk etini 6 bardak suyla yumuşayıncaya kadarbir tencerede haşlayın Eti kevgirle ayrı bir yere alıp küp küp doğrayın Karnabaharı temizleyip doğrayın Maydanozu temizleyip kıyın

* Tavuk suyunu ateşe alıp et ve karnabaharı ilave edin Kaynamaya başlayınca şehriye, margarin ve limon suyunu ekleyin Et, sebze ve şehriyeler yumuşayıncaya kadar pişirin Çorbayı servis kâselerine paylaştırıp üzerlerini maydanozla süsleyin Sıcak olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.