![]() |
Sebzeli Bezelye Ezme Çorbası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sebzeli Bezelye Ezme ÇorbasıSebzeli Bezelye Ezme Çorbası Tarifi - Ezme Çorbası Yapılışı - Bezelye Ezme Çorbası Nasıl Yapılır - Bezelye Ezme Çorbası Malzemeleri Malzemesi: 2 su bardağı kırık bezelye 6 su bardağı et suyu 2 ufak soğan 2 ufak havuç 1 orta kereviz 2 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 3-4 adet defne yaprağı 4 çorba kaşığı sade yağ veya mutfak margarini 1 kahve fincanı un 1 adet francala 50 gram kaşarpeyniri ![]() Bir tencereye et suyu konulur, kereviz, havuç, soğan ayıklanır, yıkanır ve ufak ufak doğranır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|