![]() |
Havuç Çorbası 4 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Havuç Çorbası 4Havuç Çorbası Tarifi - Havuç Çorbası Yapılışı - Havuç Çorbası Nasıl Yapılır - Havuç Çorbası Malzemeleri Kullanılacak malzeme: 4 iri havuç, 1,5 çorba kaşığı margarin, 1 bardak su, 8 bardak et suyu, yeteri kadar tuz- Liyezonu için: 3/4 bardak süt, 1,5 çorba kaşığı margarin, 1,5 kahve fincanı un, 3 yumurtanın sarısı ![]() Yapılışı: Havuçlar kazındıktan sonra küçük küçük doğranır ve margarinle birlikte tencereye konarak orta ateşte üç-dört dakika kadar kavrulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|