![]() |
Yumurtalı Konsome 3 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yumurtalı Konsome 3Yumurtalı Konsome 3 Tarifi - Yumurtalı Konsome Yapılışı - Yumurtalı Konsome Nasıl Yapılır - Yumurtalı Konsome Malzemeleri Büyükçe ve geniş bir tencereye ağzına 2 parmak kalana kadar su doldurup, 3 çorba kaşığı tuz ve 1 çorba kaşığı sirke ekleyerek suyu kaymatınız ![]() Oda sıcaklığında 10 yumurtayı 2'şer-3'er kaynar tuzlu suya kırıp, yumurtaların akları sertleşip sarılarının üsıtünü örtene kadar (çılbırda olduğu gibi) poşe ediniz ![]() Birer kişilik 10 kaseye yumurtaları birer birer koyup, her kaseye birer kepçe de konsome ekleyerek servis ediniz ![]() |
![]() |
![]() |
|