![]() |
Mavi Gözler |
![]() |
![]() |
#1 |
black_R-O-S-E
|
Mavi Gözlerİlk doğduğu günden beri herkes onun gözlerine bakar, ‘ne güzel gözleri var’ derdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Günler geçtikçe kız mavi gözlerinin bir ayrıcalık olduğunu; güzelliğinin, kendisi ile ilgilenilmesinin sırrının mavi gözleri olduğunu keşfetti ![]() ![]() ![]() ![]() Annesi çalışan bir kadındı, işe gittiğinde onu kreşe bırakıyordu ![]() ![]() ![]() Günlerden bir gün yine annesi onu kreşe bırakıp işe gitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dakikalardır ağlayan kız bir anda susuverdi ![]() ![]() ![]() ![]() - Gerçekten ağlarsam mavi gözlerim kahverengi mi olur? - Evet, hem de sonsuza kadar ![]() Mavi gözlü kız ne zaman ağlamaya kalksa ona hep, ‘mavi gözlerinin kahverengi olacağı’ hatırlatıldı ![]() ![]() ![]() Kısa bir zaman sonra bu durum çocukta bir saplantı oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yıllar geçip gitti, kız büyüdü, serpildi, mavi gözleri, sarı saçları ile güzel bir kız oldu ![]() ![]() ![]() ![]() Bir bahar sabahı uyandıklarında mavi gözlü kızın annesinin hasta olduğu anlaşıldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birgün mavi gözlü kızın babası bir komşularının tavsiyesi ile ermiş bir adama götürdü hasta kadını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eve geldiklerinde mavi gözlü kızın gözyaşını istediler ![]() ![]() ![]() ![]() Mavi gözlü kız bir türlü ağlayamıyor, günler geçtikçe annesi gözlerinin önünde eriyip gidiyordu ![]() ![]() ![]() Bir gün günbatımında kadın kızını yanına çağırdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kız annesinin bu sözlerinden o kadar duygulandı ki gözleri dolmuştu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
TEMUR38
|
![]() güsel bi hikaye teşekkürler kanki :)))
İLLEDE BÜŞŞŞRAAAA :)) :43:43BLACKROSE <3
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
TEMUR38
|
![]() bana teşekkür etti sana ne oluyor ya :))) kankimin en iyi arkadaşıymışın öyle diyodu memnun oldum tanıştığıma ben burhan ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ergenekon
|
![]() "Yanaklarından süzülen damlalar annesinin dudaklarına düştüğünde dizinde soğuk bir bedenin varlığını hissetti sonra ![]() ![]() çok güzel, teşekkürler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|