Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
devekuşu, kağıtta, kebabı

Kağıtta Devekuşu Kebabı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kağıtta Devekuşu Kebabı



Malzemeler


* Yarım kg kemiksiz devekuşu eti

* 200-250 gr kaşar peyniri rendesi

* 1 çorba kaşığı tereyağ

* 1 baş büyük orta büyüklükte kuru soğan

* 1 kutu garnitür

* 300 gr mantar

* Yağlı kağıt

* Tuz, kimyon, karabiber

Yapılışı


Kuşbaşı olarak doğrayıp hazırladığınız devekuşu etlerini tereyağında ince kıyılmış soğan ile birlikte soteleyinizDaha sonra mantarları ilave ediniz Mantarlar suyunu çekinceye kadar karışımı ocakta pişiriniz Daha sonra iki kat yapılmış yağlı kağıdın içine hazırlamış olduğunuz karşımdan paylaştırarak koyunuz, üzerine arzu ettiğiniz miktarda kaşar rendesi ilave ediniz Kağıdı kapatmadan önce yanmaması için üzerine bir miktar sıvı yağ sürünüz 230 derecelik fırında kağıtların üzeri kızarana dek pişiriniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.