Fırında Baharatlı Bıldırcın |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Fırında Baharatlı BıldırcınFırında Baharatlı Bıdırcın tarifi - Fırında Baharatlı Bıdırcının yapılışı Malzemeler 2 Adet Bıldırcın 90 gr Risotto Pirinci 40 gr Balkabağı Zeytinyağı Tuz, Karabiber avuksuyu Taze Kekik Acısso Maydanoz,Fesleğen,Sarımsak Yapılışı: Bıldırcınlara zeytinyağı, taze kekik, acısso, tuz ve karabiber sürün Fırına sürün 200 derecede 10 dak pişirin Risotto pirincini ince doğranmış soğan, beyaz şarap, tavuk suyu ile haşlayın Balkabağı ekleyin 5 dakikada pilav haline getirin Bıldırcınları düz tabaklara alarak risotto ile birlikte servis yapın![]() Az yağlı ve lezzetli bir kuş türü olan bıldırcın, tam bir kış meyvası balkabağı ile yapılmış risotto ile birleşince şık, doyurucu ve sağlıklı bir yemek çıkıyor ortaya
|
|
|
|