Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kaz, şasör

Kaz Şasör

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kaz Şasör



Kaz Şasör Tarifi - Kaz Şasör Nasıl Yapılır - Kaz Şasör Malzemeleri




Malzemeler


6 adet kazeti

Tuz, bir çimdik karabiber

1 avuç dilimlenmiş mantar

1 kahve fincanı rafine yağı

1/2 diş sarımsak ezilmiş

1 çorba kaşığı tereyağı

1 tatlı kaşığı un

1 çay kaşığı kekik

1 yaprak defne

1 çay fincanı tavuk suyu yoksa su


Yemeğin Tarifi


Kaz etleri tuzlayıp biberleyiniz Dibi düz küçük bir tencereye kazlarıyanyana yatırıp üzerine yağı koyunuz Hızlı fırında bir kaşıkla zaman zaman içinden yağ alıp üzerlerine dökerek üç dakika bir yanını, üç dakika öbür yanını kızartıp unu üzerlerine serpip alt üst çeviriniz Mantar ilâve edip kaynar olarak et suyunu ilâve ediniz Beş dakika daha kaynatarak pişirip servis ediniz


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.