![]() |
Kuskuslu Tavşan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuskuslu Tavşanav yemekleri - kuskuslu tavşan nasıl yapılır - kuskuslu tavşan tarifi Kullanılacak malzeme (4 kişi için) Büyükçe bir tavşan, 350 gram kuskus, 5 çorba kaşığı tereyağı, 1 bardak tavuk suyu, 16 bardak su, 1 kilo domates, 4 çorba kaşığı zeytinyağı, 30 gram margarin yağı, 100 gram füme pançeta, 300 gram arpacık soğanı, 2 diş sarımsak, 1 tatlı kaşığı havanda dövülmüş havuç, 1 tatlı kaşığı havanda dövülmüş maydanoz kereviz yaprağı 1 baş soğan, yeteri kadar tuz ve karabiber ![]() Yapımı: Tavşanın derisini yüzüp içini çıkardıktan sonra içini, dışını bol akarsuda iyice yıkamalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir dakika sonra da kabukları soyulmuş arpacık soğanlarıyla kabuğu soyulmuş ve çekirdekleri çıkarıldıktan sonra ufak parçalara doğranmış domatesleri katmalı ![]() ![]() ![]() ![]() Kabın ağzını açmalı ve vakit vakit karıştırarak on dakika daha pişirmeli ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|