![]() |
Sebzeli Kızarmış Ördek Göğsü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sebzeli Kızarmış Ördek GöğsüAv Yemekleri - Ördek Nasıl Pişirilir - Ördek Yarifi - Ördek Kızartması - Sebzeli Ördek - Elmalı Kızarmış Ördek Göğüsü Malzemeler 4 kişilik 2 büyükçe ördek göğüsü (fileto), 1 küçük sap pırasa, 1 parça kereviz (250 q), 1 küçük havuç, 1 yemek kaşığı tereyağı, tuz, karabiber, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 500 g kırmızı soğan, 2 orta boy ekşi elma, 2 yemek kaşığı tereyağı, 1 yemek kaşığı esmer şeker, 2 yemek kaşığı sirke, birkaç adaçayı yaprağı Tarifi Etleri yıkayarak kurulayın ![]() ![]() ![]() ![]() Sebzeleri ceplerin içine doldurun, etleri pamuk ipliği ile bağlayın ![]() ![]() ![]() ![]() Soğanları ve elmaları dilimleyin ![]() ![]() ![]() ![]() Etleri bir tabağa alın, ipliği çıkarın ![]() ![]() ![]() akıntı |
![]() |
![]() |
|