![]() |
Ördek Buğulama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ördek BuğulamaÖrdek Buğulama Servis (Kaç Kişilik): 10 Malzeme Listesi: 1 adet ördek palazı 1 yemek kaşığı tereyağı veya margarin 1/ 2 demet maydanoz Tuz-karabiber 1-2 bardak su Yapılışı: Temizlenmiş, içi çıkarılıp yıkanmış olan ördek palazının içini, dışını tuz ve biberle ovduktan sonra katı ve ciğeri, maydanozla birlikte ördeğin karnına sokun ![]() ![]() Ördeği varsa çelik tencereye yoksa normal bir tencereye alın; 1 yemek kaşığı yağ ve 1-2 bardak su koyun ![]() ![]() ![]() Pişen ördek palazını kol, but ve göğüs olmak üzere parçalara ayırıp bir tabağa yerleştirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|