Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başhemşirelik, erkek, hemşireye, ilk, yolu

İlk Erkek Hemşireye Başhemşirelik Yolu...

Eski 05-29-2007   #1
yosun_26

İlk Erkek Hemşireye Başhemşirelik Yolu...

Açtığı davayı kazanarak Sağlık Bakanlığı’nın ilk "erkek hemşiresi" olan Alkan Acıyurt, yüksek lisansını tamamladıktan sonra başhemşire de olabilecek

Erkeklere hemşirelik yolunu açan yeni Hemşirelik Yasası, meslekle ilgili günün koşullarına uygun görev tanımının yanı sıra "uzman hemşirelik" gibi kavramları da beraberinde getirdi Sivas Gölova Devlet Hastanesi’nde görevini sürdüren ve Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nde yüksek lisans yapan 25 yaşındaki Alkan Acıyurt, bu yılın ocak ayında ilk erkek hemşire olarak Sağlık Bakanlığı’nın kadrosuna alındığını belirtti Sağlık Bakanlığı Hemşirelik Hizmetleri ve Hasta Hakları Daire Başkanı Fehime Zülfikar ise, bundan sonra üniversitelerin hemşirelik bölümlerine daha fazla erkek öğrencinin girmesinin beklendiğini söyledi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-29-2007   #2
Gözyaşı

Ben duymuştum ama olmaz diyordum olmuş ilginç valla

Eski 05-29-2007   #3
ctn_86

Alıntı:
Gözyaşı tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ben duymuştum ama olmaz diyordum olmuş ilginç valla
neresi ilginç bence çok da ii olmuştşkler yosun

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-29-2007   #4
tatia27

bence erkek hemşirede olmalı çok yerinde olur

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-29-2007   #5
doctor88

tabiki olmalıydı yagüsel oldu bencede
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com