![]() |
Benim Sevdam Yaşanmıyorsa Ölüme Mahkumdur... |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Benim Sevdam Yaşanmıyorsa Ölüme Mahkumdur...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sustum hep içimde sakladım seni uzaktan sevmeydi seni,benimkisi ![]() ![]() ![]() hani birgün belki içimde sana karşı kopan, fırtna büyüklüğündeki şiddetli sevmelerimi anlatırdım zaman geçmedi o birgün hiç ama hiç gelmedi anlatmak isteyip de anlatamadığım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dedim ya sustum yalnızdım anlatamadım ne sana ne başkasına bu sevgi beni bitiriyordu dinle artık sonuna geldim elimi kana buluyor önce içimdeki seni sonra kendimi sensizliğe mahkum ediyorum ![]() ![]() ![]() benim sevdam sevip de kavuşamayanlardandı ![]() ![]() ![]() benim sevdam anlatılmaz yaşanırdı Benim Sevdam Yaşanmıyorsa Ölüme Mahkumdur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kitaptayız seninle Bir sayfasında sen, diğer sayfasında ben varım Bir rüzgar esecek sert mi sert Ve kitap kapanacak ![]() ![]() ![]() Kapat gözlerini ben geliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Inan! Ama yalnizca bildigin gerçeklere ![]() Güven! Ama yalnizca içinde bagladiıklarina ![]() Sev! Ama yalnizca hak edenleri ![]() Paylas! Ama yalnizca degerini bilenlerle ![]() Calis! Ama yalnizca dogruluk yolunda ![]() Yasa! Ama sakın ölümü aklından çıkartma __________________
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
TEMUR38
|
![]() süper olmuş abi mükemmel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
İLLEDE BÜŞŞŞRAAAA :)) :43:43BLACKROSE <3
|
![]() |
![]() |
|