Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
duaları, sinav

Sinav Duaları

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sinav Duaları

Uyguladım Faydasını Gördüm!

Allahümme rabbizitni ilmen ve fehmen ve imanen
anlamı:Allahım zihnimi aç, ilmimi artır ,fehmimi aç, imanımı genişlet

sınava girecek olanlar için küçük bir dua
21 adet kuru üzüme besmele ile her bir tanesine fatihayı okuyorsunuzsınav öncesi aç karna o taneleri yiyoruz allah a dua ediyoruz inşallah başarılı oluyoruzbirde ashabı keyf in isimlerini bir kağıda yazıp üzerimizde girersek sınava önce allahın izniyle bildiğiniz tüm bilgiler aklımızda canlanır İnşallah

Ayrıca Ya Fettah ve Ya Mukaddim Esma-i Şerif'leri Ebced değerleri kadar okumanızı tavsiye ederim sınavdan önce Başarılar
--------------------
İmtihana (Sınava girerken şu dua okunurisra suresi;80)
?????? ??????????? ???????? ?????? ????????????? ???????? ?????? ??????????? ??? ???????? ?????????? ?????????
Rabbi edhılnî müdhalen sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin ve’c’al li min ledünke sultânen nasîrâ
Anlamı:”Ya Rabbi!,Beni doğru bir giriş ile girdir ve yine doğru bir çıkış ile çikarKatından bana yardım sdici bir kuvvet ihsan eyle

Sınav için sıraya oturunca şu âyet okunur;

????? ??????? ??? ??????? ????????? ??? ??????? ????????? ???????? ???? ????????? ?????????? ???????
“Rabb’şrah li Sadri ve yessir li emri,va’hlül ukdeten min lisani,yefkahü kavlî

Anlamı:”Ya Rabbi!,Göğsümü ve gönlümü genişlet,işimi kolaylaştır,Dilimin bağını çöz,sözümü anlaşılır eyle

Sınav Başlayınca da şu dua okunur:

???????? ??????????? ???? ???????? ???????????
"Ya Hayyu Yâ KayyûM, Bi Rahmetike esteğisû"

Anlamı:”Ey Hayy ve Kayyum olan Allah'ım, Senin Rahmetine Sığınıyorum"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com