Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cumhuriyet, denizli, forumsinsiye, mitingi, özel

Forumsinsi'ye Özel( Denizli Cumhuriyet Mitingi)

Eski 05-26-2007   #1
Ergenekon

Forumsinsi'ye Özel( Denizli Cumhuriyet Mitingi)

Son Cumhuriyet Mitingi Denizli Demokrasi Meydanı’nda yapıldı
Onbinler meydana sığmadı Denizli Ay-Yıldızlı Bayrağımız ve Atatürk Posterleri ile süslendi
Cumhuriyet sevdalarının coşkusu görülmeye değerdi

Fotoğraflar: Ergenekon

Aşağıdaki Fotoğraflar Hürriyet Foto Galeriden Alınmıştır

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-26-2007   #2
RaHaTSiZ

~~ Ergenekon ßunLarı ßizimLe paylaşman ßüyük ßir incelik Hepinizin yüreğine sağlık umarım ßu mitingLer ßir sonuç verir ~~
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-26-2007   #3
Ergenekon

Alıntı:
RaHaTSiZ tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
~~ Ergenekon ßunLarı ßizimLe paylaşman ßüyük ßir incelik Hepinizin yüreğine sağlık umarım ßu mitingLer ßir sonuç verir ~~
Ben bir çok olumlu gelişmeye sebep olduğunu ve bundan sonra da olacağını düşünüyorum O manzaranın içinde olmak müthiş bir olay, gözyaşları zor zaptediliyor Yüce Milletimizin, Bayrak, Atatürk ve Cumhuriyet sevgisi inanın çok çok çok büyük Bu üç değer yüreklere sığmıyor taşıyor Ne mutlu bize Büyük Önderin "Elbet benim fani vücudum bir gün toprak olacaktır! Fakat, Türkiye Cumhuriyeti, sonsuza kadar payidar kalacaktır" sözü, tüm sözleri gibi ne kadar da isabetli

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-26-2007   #4
Gözyaşı

Denizli benim memleketim güzel fotolar eline sağlık ergenekon bunlar çok güzel bizimle paylaştığın için sağol

Eski 05-27-2007   #5
puslu

tek kelime ile süperrr

eline sağlık çok güzel Ergenekon

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-27-2007   #6
mate

Gurur verici kareler,
emeklerin için çok teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-27-2007   #7
O_Z_A_N_6_1

Teşekkürler değerli paylaşım için
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com