|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arınma, beğendim, bedensel, duası, enerjilerden, negatif, ruhsal, temizlenme, şahsen |
![]() |
Arınma Duası ( bedensel ve ruhsal negatif enerjilerden temizlenme ) Şahsen Beğendim.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arınma Duası ( bedensel ve ruhsal negatif enerjilerden temizlenme ) Şahsen Beğendim..(Yeni nesil için onların anlayacağı dile çevrilmiştir) (Not Alındtıdır Beğendim Paylaşmak İstedim) O… Kainatın Sahibidir ![]() Her Sıkıntımı o’na Arz Ederim… O… Benim Tek ve Gerçek Sahibimdir ![]() Allah’ım!… Güzel isimlerinin hürmetine Ve… Kuvveti ile… Geçmişten veya gelecekten gelen,bana zarar veren düşüncelerimde ki… Tüm yanlış kodlamaları ve engelleri Red Ediyorum ![]() Rabbim! ![]() ![]() Bilinç altımda ki bu kolamaları yok et ![]() Kontrolum dışı… Üzerimde oynanan, tüm olumsuz oyunları Sil ![]() Senin iznin ile… Üzerime gelen,her olumsuz şeyi ( nazar-sihir vs) hepsini Sil (Delete), İptal Et (Cancel) Allah’ım ![]() Düşmanlarımı Mahrum Et ve Bilinçaltımda ki Yanlış Kodlamaları Sil (Delete) ![]() Bana atılan yanlış okları…Kendilerine Çevir (Return) ![]() Bana zarar veren tuzaklardan beni koru ![]() Güzel isimlerinin ilmi ile Çöz Allah’ım ![]() Üzerimde ki Tüm Olumsuz Etkileri Yok Eyle ve beni arındır ![]() Rabbim, kesin olan iradenle dualarımı kabul ettiğine İnanıyorum Ben yenileniyorum… Tüm bedenimi… Ruhumu… Yeniliyorum ![]() Tüm olumsuzluklardan Arındım ![]() Amin ![]() |
![]() |
![]() |
|