|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ayete’lkürsî’nin, bilimsel, ispatlanacak, koruyuculuğu, olarak |
![]() |
Ayete’l-Kürsî’nin Koruyuculuğu Bilimsel Olarak İspatlanacak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayete’l-Kürsî’nin Koruyuculuğu Bilimsel Olarak İspatlanacak""" Bizim inanç sistemimizin kökü sevgi ![]() ![]() """Ego merkezli yaşamayı bırakıp, tam teslimiyet haline geçildiğinde beyin enerji tasarrufu yapıyor ve o zaman bütün istekler oluyor ![]() Öncelikle teşekkürler Bonibon, harika bir yazı paylaştın bizimle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Ayete’l-Kürsî’nin Koruyuculuğu Bilimsel Olarak İspatlanacak |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayete’l-Kürsî’nin Koruyuculuğu Bilimsel Olarak İspatlanacakSağlıklı yaşam, doğal tıp, doğru beslenme, obezite, stres gibi konularda gelir seviyesi yüksek kesime danışmanlık yapan Dr ![]() ![]() Ender Saraç, artık dünyada her şeyin bilimsel ve teknik şeylerle açıklandığını ve bunun aslında en ileri teknolojinin kaynağı olan El Alîm esmasının tecellisi olduğunu belirtiyor ![]() ![]() ![]() ![]() * * * Ender Saraç’a göre; * İnsanoğluna indirilmiş en son ve bir üst modeli gelmeyecek tek yazılım programı Kur’an-ı Kerim ![]() ![]() * Zikir, meditasyon ve diğer enerji teknikleri gibi pozitif enerji verebilecek etkili bir yöntem ![]() * Zikir doğru olarak yapıldığında insanın içinde eksik olan enerjileri tamamlar, keskin olup zarar veren enerjileri de törpüler ve kişiyi rahatlatır ![]() * Esmaü’l-Hüsna ile yapılan zikir, beynin bazı merkezlerinde birtakım enerjileri daha çok aktive ediyor ![]() * Zikirden elde edilecek maddi ve manevi güç, diğer insanların acılarını hafifletmek, topluma daha yararlı olmak için kullanılmalı ![]() * Toplumda herkes enerji emen bireyler olarak yaşıyor ![]() ![]() ![]() * Kur’an’da söylendiği gibi insanların kalpleri mühürlü ![]() ![]() ![]() ![]() * “O kadın benle evlensin, bu adam beni boşasın, çok zengin olayım, şu işi ben kapayım” gibi egomuzu savunmak ve ön plana çıkarmak için korkunç bir şekilde ben merkezli enerji harcanıyor ![]() ![]() * Bizim inanç sistemimizin kökü sevgi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|