![]() |
Cinler Tarafından Yapılan Sihri İptal için |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cinler Tarafından Yapılan Sihri İptal içinsürgün Nickli Üyeden Alıntı esmayı ister az ister çokça zikredin hiç farketmez, bilinçsiz yapılan esmalar her zaman tehlikelidir, esmalardan önce esmanın korunma duası ve vefkleri bulunuyor, hangi esmayı tertibi uygulamak isterseniz vefklerini üzerinizde taşımalısınız, öncelikle duası şarttır, bilinçsiz yapılan okumalar her zaman zarar verir, önce hafiflik ardından baş ağrıları, uykusuzluk huzursuzluk sıkıntı gibi bir çok dalda rahatsızlık elde edilir, başka sebeblerde vermektedir esmaların korunma duası veya vefklerini biliyorsanız paylaşırmısınız rica etsem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cinler Tarafından Yapılan Sihri İptal içingunay1983t Nickli Üyeden Alıntı hadim mi napıcam peki şimdi? evet bilinçsizce çektim, kapı mı açtım naptım? bi de mesela kötü birşey yapmış olayım hemen cezasını görüyorum; birisi bana yaparsa da anında ona birşey oluyor ![]() ![]() ![]() duvarda yüzler görmüyorum; parlak ışıklar beliriyor bazen havada, ama çevremde sürekli birşeyler var hissettiriyor kendini ![]() hadim ne yapar? ne yapıcam hadimle günay ne okumustunuz? ne kadar süre okudunuz? ses duyuyor musunuz?yoksa sadece ışık mı? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cinler Tarafından Yapılan Sihri İptal içingunay1983t Nickli Üyeden Alıntı hadim mi napıcam peki şimdi? evet bilinçsizce çektim, kapı mı açtım naptım? bi de mesela kötü birşey yapmış olayım hemen cezasını görüyorum; birisi bana yaparsa da anında ona birşey oluyor ![]() ![]() ![]() duvarda yüzler görmüyorum; parlak ışıklar beliriyor bazen havada, ama çevremde sürekli birşeyler var hissettiriyor kendini ![]() hadim ne yapar? ne yapıcam hadimle esmalar tehlikeli olduğunu söylemiştik her uygulanacak tertipleri dışardan değil içerden takip edilmelidir, Konuları kendimiz içerden sorgulamadan uygulamaya başlıyoruz, sonuç tehlikeye giden yolun olduğunu iş işten geçtikten sonra farkediyoruz, en önemlisi konuyu en içtenlikle sonucunu öğrenmektir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cinler Tarafından Yapılan Sihri İptal içinhadim mi napıcam peki şimdi? evet bilinçsizce çektim, kapı mı açtım naptım? bi de mesela kötü birşey yapmış olayım hemen cezasını görüyorum; birisi bana yaparsa da anında ona birşey oluyor ![]() ![]() ![]() duvarda yüzler görmüyorum; parlak ışıklar beliriyor bazen havada, ama çevremde sürekli birşeyler var hissettiriyor kendini ![]() hadim ne yapar? ne yapıcam hadimle |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cinler Tarafından Yapılan Sihri İptal içincamuro Nickli Üyeden Alıntı evet güzel kardeşim büyülü kişi sabah-akşam 21 ayetel kürsi, felak,nas okuyabilir ancak geri kalan kısmı sadece bakım yapan hocalar okuyabilir ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- Not:Bu uygulamayı sadece hocalar,ilim sahibi yani el almış kişiler yapabilir sıradan insanlar yapmasın yoksa başlarına iş alırlar sadece hastanın kendisi sabah-akşam 21 ayetel kürsi,felak ve nas surelerini okuyabilir ![]() --- Sonraki mesaj --- kaynak:haydar kerrar Demek ki çok güzel çok yerinde bir soru sormuşum Bir de "ne çok soruyorsun, irdeliyorsun, senin amacın ne? " diyor bazı çok bilmiş olup da yarım yamalak anlatanlar ![]() Cevapladığın için çok teşekkür ederim sevgili camuro Bu durumda da şöyle bir durum çıkıyor O zaman bir hocaya gidip, "Bana bu okumaları yapar mısın, 3 harflilerin yaptığı büyüleri bozuyormuş" diyelim Acaba ne cevap verir a şıkkı : Çok biliyorsan kendin yap b şıkkı : Sen tereciye tere mi satıyorsun c şıkkı : vs vs Paylaşımlarını beğenerek takip ediyorum, Allah'a C ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cinler Tarafından Yapılan Sihri İptal içinevet güzel kardeşim büyülü kişi sabah-akşam 21 ayetel kürsi, felak,nas okuyabilir ancak geri kalan kısmı sadece bakım yapan hocalar okuyabilir ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- Not:Bu uygulamayı sadece hocalar,ilim sahibi yani el almış kişiler yapabilir sıradan insanlar yapmasın yoksa başlarına iş alırlar sadece hastanın kendisi sabah-akşam 21 ayetel kürsi,felak ve nas surelerini okuyabilir ![]() --- Sonraki mesaj |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cinler Tarafından Yapılan Sihri İptal içincinler tarafından yapılan sihir ve büyünün iptal olması için yapılacak tertip; Bilindiği üzere sihir nazar sadece insanlar tarafından yapılmaz bunlar cinler tarafından da yapılır ki zaten her hoca bunların yaptığını bakımda göremez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() her hangi bir yağmur suyuna: 111 Ayetelkürsi, 72 Felak ,72 Nas surelerini okuyun hasta bu suyla gusul abdesti alsın bir miktarda zemzem veya kaynak suyuna yoksa normal içme suyuna, 111 Ayetelkürsi ,7 adet Yasin suresi ama yasin kelimesi 7kez tekrar edilerek ve selamun gavlen ayeti 7 kez tekrar edilerek okunacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kaynak:dır |
![]() |
![]() |
|