Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cinler, iptal, sihri, tarafından, yapılan

Cinler Tarafından Yapılan Sihri İptal için

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

sürgün Nickli Üyeden Alıntı

esmayı ister az ister çokça zikredin hiç farketmez, bilinçsiz yapılan esmalar her zaman tehlikelidir, esmalardan önce esmanın korunma duası ve vefkleri bulunuyor, hangi esmayı tertibi uygulamak isterseniz vefklerini üzerinizde taşımalısınız, öncelikle duası şarttır, bilinçsiz yapılan okumalar her zaman zarar verir, önce hafiflik ardından baş ağrıları, uykusuzluk huzursuzluk sıkıntı gibi bir çok dalda rahatsızlık elde edilir, başka sebeblerde vermektedir

esmaların korunma duası veya vefklerini biliyorsanız paylaşırmısınız rica etsem Ben de çok okurum, bilinçsizce okumayalım, Allah korusun rahatsız edilmeyi kimse istemez

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

gunay1983t Nickli Üyeden Alıntı

hadim mi napıcam peki şimdi?
evet bilinçsizce çektim, kapı mı açtım naptım? bi de mesela kötü birşey yapmış olayım hemen cezasını görüyorum; birisi bana yaparsa da anında ona birşey oluyor bu böyledir zaten ama herşey çok hızlı işliyor; anında görüyorum karşılığını, bir müdahale durumu var sanki herşey Allah tan diyorum, ama tehlikeli birşey mi bu diye de düşünüyorum
duvarda yüzler görmüyorum; parlak ışıklar beliriyor bazen havada, ama çevremde sürekli birşeyler var hissettiriyor kendini
hadim ne yapar? ne yapıcam hadimle

günay ne okumustunuz? ne kadar süre okudunuz? ses duyuyor musunuz?yoksa sadece ışık mı?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

gunay1983t Nickli Üyeden Alıntı

evet bilinçsizce çektim, kapı mı açtım naptım? bi de mesela kötü birşey yapmış olayım hemen cezasını görüyorum; birisi bana yaparsa da anında ona birşey oluyor bu böyledir zaten ama herşey çok hızlı işliyor; anında görüyorum karşılığını, bir müdahale durumu var sanki herşey Allah tan diyorum, ama tehlikeli birşey mi bu diye de düşünüyorum
duvarda yüzler görmüyorum; parlak ışıklar beliriyor bazen havada, ama çevremde sürekli birşeyler var hissettiriyor kendini

esmalar tehlikeli olduğunu söylemiştik her uygulanacak tertipleri dışardan değil içerden takip edilmelidir, Konuları kendimiz içerden sorgulamadan uygulamaya başlıyoruz, sonuç tehlikeye giden yolun olduğunu iş işten geçtikten sonra farkediyoruz, en önemlisi konuyu en içtenlikle sonucunu öğrenmektir Her uygulama her insana fayda vermez, örneğin başağrısı olduğunda hemen parol hap alıyoruz fayda görüyoruz, diğer kişinin başı ağrı olsa hemen parol ilacı öneriyoruz, önerdiğimiz ilaç diğer arkadaşa fayda vermiyor, bu reçetesiz hallerdir, ilimden anlamayan uygulama yapmaması daha doğru olur, Bu reçeteli olarak tavsiye ederiz, sanal ortam her insan doğru recete vermeyebilir araştırılmalıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

camuro Nickli Üyeden Alıntı

evet güzel kardeşim büyülü kişi sabah-akşam 21 ayetel kürsi, felak,nas okuyabilir ancak geri kalan kısmı sadece bakım yapan hocalar okuyabilirArkadaşlar bu okumaları sadece hoca veya ilim sahibi kişiler yapabilir sıradan insanlar yapmasın yoksa başına iş alır

--- Sonraki mesaj ---

Not:Bu uygulamayı sadece hocalar,ilim sahibi yani el almış kişiler yapabilir sıradan insanlar yapmasın yoksa başlarına iş alırlar sadece hastanın kendisi sabah-akşam 21 ayetel kürsi,felak ve nas surelerini okuyabilirBen konuya belirtmemişim kusura bakmayın

--- Sonraki mesaj ---

kaynak:haydar kerrar

Demek ki çok güzel çok yerinde bir soru sormuşum
Bir de "ne çok soruyorsun, irdeliyorsun, senin amacın ne? " diyor bazı çok bilmiş olup da yarım yamalak anlatanlar Bu vesileyle O BAZI KİŞİLERE KAPAK OLSUN
Cevapladığın için çok teşekkür ederim sevgili camuro
Bu durumda da şöyle bir durum çıkıyor
O zaman bir hocaya gidip, "Bana bu okumaları yapar mısın, 3 harflilerin yaptığı büyüleri bozuyormuş" diyelim
Acaba ne cevap verir
a şıkkı : Çok biliyorsan kendin yap
b şıkkı : Sen tereciye tere mi satıyorsun
c şıkkı : vs vs
Paylaşımlarını beğenerek takip ediyorum, Allah'a CC emanet olalım AMİN

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

evet güzel kardeşim büyülü kişi sabah-akşam 21 ayetel kürsi, felak,nas okuyabilir ancak geri kalan kısmı sadece bakım yapan hocalar okuyabilirArkadaşlar bu okumaları sadece hoca veya ilim sahibi kişiler yapabilir sıradan insanlar yapmasın yoksa başına iş alır

--- Sonraki mesaj ---

Not:Bu uygulamayı sadece hocalar,ilim sahibi yani el almış kişiler yapabilir sıradan insanlar yapmasın yoksa başlarına iş alırlar sadece hastanın kendisi sabah-akşam 21 ayetel kürsi,felak ve nas surelerini okuyabilirBen konuya belirtmemişim kusura bakmayın

--- Sonraki mesaj

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #7
Prof. Dr. Sinsi

cinler tarafından yapılan sihir ve büyünün iptal olması için yapılacak tertip;

Bilindiği üzere sihir nazar sadece insanlar tarafından yapılmaz bunlar cinler tarafından da yapılır ki zaten her hoca bunların yaptığını bakımda göremez İnsanlar tarafından yapılan büyülere çözümler mevcut ama gördüm ki sanalda ve günümüzde cinlerin yaptıklarına karşı pek bilgi verilmiyor Oysa ki bu zamanda cinler tarafından büyüye uğrayanlar isabeti ayna uğrayanlar bihayli fazla Her neyse konuya dönecek olursak özellikle bu tayfa bu tarz büyülerini yaptıklarında bir nevi ikinci bir büyüyle bunu örterler saklarlar ki bakımda hastanın bunlar tarafından sihir yapıldığı anlaşılmasın Eba Nuh ve Tayfasının genelde kullandıkları bir sihrin yöntemi ve çözümü şudur ki gökten su ile şahsa büyü yaparlar bunun tesiri zahirde bedensel rahatsızlık ki çoğu kemiksel eklemsel ağrılardır ve gece uykusu uyuyamamak, işlerinin düzensizliği ve maddi sıkıntı çekmek elimi nereye atsam kuruyor dedirtecek derece terslikler, aşırı sinir hali, bazen kişiye ibadet ve zikir okuma isteği verilmesi ki bu yöntemle daha çok kişiyi bağlamak ve töhmet altına almak nadiren de olsa rüyalarda ileriye dönük doğru bilgiler verilmesi, ileri safhalarda suretler göstererek kişinin vehim kanalını tahayyül kuvvetini devreye sokmak bu yöntemle kişiyi psikolojik depresyona sokmak yalnızlığa itmek, bazen ender rastlamakla beraber çift kişilik hissi vermek ve karakter de dengesizlik oluşturmak vs böyle bir hastada ilgili tayfanın su ile vücuda sürülerek veya serpilerek yaptığı büyünün etkisi vardır bunu çözerken nisan yağmuruna elde edilemezse

her hangi bir yağmur suyuna: 111 Ayetelkürsi, 72 Felak ,72 Nas surelerini okuyun hasta bu suyla gusul abdesti alsın bir miktarda zemzem veya kaynak suyuna yoksa normal içme suyuna, 111 Ayetelkürsi ,7 adet Yasin suresi ama yasin kelimesi 7kez tekrar edilerek ve selamun gavlen ayeti 7 kez tekrar edilerek okunacak Saffat suresinin ilk on ayeti 11 defa, 7 kez Tekvir suresi, 72 Felak, 72 Nas sureleri okunur Bu suyu da şahıs en az yedi gün içerse biiznillah sihir iptal olur Eğer mümkünse içmesi için okunan sureler şahsında üzerine 3 gün okunursa daha iyi olur Mümkün değilse yazıldığı gibi yapılsın Ayrıca hastanın da kendisi 21 ayetelkürsi, felak ve nası sabah ve akşam okumaya devam edecekAllahu Alem bissavab

kaynak:dır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com