![]() |
Hayırlı eş bulmak için |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayırlı eş bulmak içinhumayun51 Nickli Üyeden Alıntı arkadaşım her şey niyettir istediğin biri varsa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() 70 tane okuduktan sonra mı bu duayı okucaz yoksa her bir okumadan sonramı ayrıca paylaşım için teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Hayırlı eş bulmak için |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayırlı eş bulmak içinarkadaşlar bence duaların sayısı olmaz istediğiniz zaman istediğiniz kadar okuyunuz ben şahsen öyle yapıyorum boş vakitlerimde okurum ve hiç ortada bişey yokken pazar günü görücü geldi ve buakşamda istemeye geliyorlar ve diyorumki bu kişi benim için hayırlıysa olsun siz yeterki allahdan hayırlısını isteyin ve içtenlikle isteyin elbette allah zamanı gelince sizin karşınıza hayırlı birisini çıkarır ![]() ![]() ![]() -------------------- ve arkadaşlar şunu anladımki sevdiğinle olmuyorsa olmuyor allah hayırlı etmemişse fazlada üstüne gitmeye gerek yok allahu teala buyurmuşki benim hayırlı etmediğim birşeye üzülmeyin elbette sizin için hayırlı olan birisi var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Hayırlı eş bulmak için |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayırlı eş bulmak içinbismillahirrahmanirrahiym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ol bu duayı hegün sabah namazından sonra 70 kere okuyan insana bir kişi aşık olur yemez içemez her gece bir yılan gelir boynuna sarılır uyuyamaz vallahi billahi aşık olur ![]() ![]() haza şahmaran duası budur gaflet olunmaya ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak: kenzul cevahir |
![]() |
![]() |
|