|
|
Konu Araçları |
barışması, dargınların, kazanmak, sevgisini |
Dargınların Barışması ve Sevgisini Kazanmak için |
06-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dargınların Barışması ve Sevgisini Kazanmak içinArkadaşlar öncelikle yazdıgım dua arap harfleriyle yazılacak sağdan sola dogru ben burdan yazamadıgım icin latin harfiyle yazıorum sizebilen bi arkadaş arapçasını inşallah yazar buraya Bu dua iki dargın kimsenin barıştırılması veya sevgisini kazanmak için faydalanılır Ehatat biyel envarü min külli canibin ve heybetü mevlanalazimi bina alet barışılması istenen veya sevgisini kazanmak isteyen iki hasmın adları ile birlikte yukarıdaki beyit (arapça harfle) ve şın vav he he be sin re he re (bu harflerde arapça yazılacak) yazılır yazım işleminden sonra barışması yada sevilmesi istenen kişinin ismi söylenerek ^^Ey bu isimlerin hüddamı bu isimlerin size karşı olan hakkı ve nezdindeki hürmet ve saygısı için filanca kadının oğlu filanca kişinin kalbini bana doğru sevgi ve saygıyla (istediginiz cumleyi kurabilirsiniz burda) heyecanlandırarak çekiniz^ der ve bu nüshayı başınızın üstünde taşırsa istenilen kişinin kalbi ve hatırı Allahın izni ile isteyene doğru sevgi ve muhabbetle çekilip gelir(celcelutiye) kaynak:arif pamuk arkadaşlar bunu ben henüz yapmadım hüddam falan diyince çekindim açıkcası biraz hem sizle paylaşmak hemde duayla ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa onların görüşlerini almak istedim Allah herkesin dualarını kabul etsin inşallah |
|