Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
barışması, dargınların, kazanmak, sevgisini

Dargınların Barışması ve Sevgisini Kazanmak için

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dargınların Barışması ve Sevgisini Kazanmak için

Arkadaşlar öncelikle yazdıgım dua arap harfleriyle yazılacak sağdan sola dogru ben burdan yazamadıgım icin latin harfiyle yazıorum sizebilen bi arkadaş arapçasını inşallah yazar buraya
Bu dua iki dargın kimsenin barıştırılması veya sevgisini kazanmak için faydalanılır

Ehatat biyel envarü min külli canibin ve heybetü mevlanalazimi bina alet
barışılması istenen veya sevgisini kazanmak isteyen iki hasmın adları ile birlikte yukarıdaki beyit (arapça harfle) ve şın vav he he be sin re he re (bu harflerde arapça yazılacak) yazılır
yazım işleminden sonra barışması yada sevilmesi istenen kişinin ismi söylenerek ^^Ey bu isimlerin hüddamı bu isimlerin size karşı olan hakkı ve nezdindeki hürmet ve saygısı için filanca kadının oğlu filanca kişinin kalbini bana doğru sevgi ve saygıyla (istediginiz cumleyi kurabilirsiniz burda) heyecanlandırarak çekiniz^ der ve bu nüshayı başınızın üstünde taşırsa istenilen kişinin kalbi ve hatırı Allahın izni ile isteyene doğru sevgi ve muhabbetle çekilip gelir(celcelutiye)
kaynak:arif pamuk
arkadaşlar bunu ben henüz yapmadım hüddam falan diyince çekindim açıkcası biraz hem sizle paylaşmak hemde duayla ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa onların görüşlerini almak istedim Allah herkesin dualarını kabul etsin inşallah

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com