|
|
Konu Araçları |
dönmesi, formülü, geri, için, insanin, muhabbet, sevdiğiniz |
Sevdiğiniz İnsanin Size Geri Dönmesi İçin Muhabbet Formülü |
06-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevdiğiniz İnsanin Size Geri Dönmesi İçin Muhabbet Formülükırgınım arkadaşım Allah senden razı olsun çok teşekkür ederimsana söz veriyorum dualarımda sana da yer vericeminşallah tez zamanda barışırsın erkek arkadaşınlaneler yaşadığını çok iyi biliyorum ve seni gerçekten çok iyi anlıyorumiçin daralıyo ve onu,onunla geçen günleri özlüyosungün boyu aklına geldikçe ya zel celali vel ikram esmasını zikretiçin biraz olsun rahatlarben senin için de bol bol dua edicem söz veriyorum arkadaşım -------------------- 4143m arkadaşım tam emin değilim ama Allah'ım beni bu dünyada da öbür dünyada da sevimli kullarından eyle,kıyamet gününden rahmetinle koru, sen merhametlilerin en merhametlisisin diyo ama tam emin değilim |
06-27-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevdiğiniz İnsanin Size Geri Dönmesi İçin Muhabbet Formülüumuttt_80 Nickli Üyeden Alıntı Muhabbet İcin Özel Formül Bismillahirrahmanirrahim Allahummecalil kur'ane lena fiddünya karinen ve fil ahireti munise ve fil kıyameti şefi'a rahmetike ya erhamerrahiminamin sevgili kardeşlerim yukarıda belirtmis oldugum ayeti celileyi her kim ki cuma'yı cumartesiye baglayan gece taharati kamile ile pak olduktan sonra ik rekat namaz kılıp teve istigfar ettikten sonra yukarıda belirmtis oldugum ayeti celileyi 15 defa niyetlenerek okur ise mahbubu yedikat yerde olsa insallahu teala derhal gelirFalan bin falan diye kim icin uygulama yapıyorsan once niyetini yap bu ayetin anlamını bilen var mı acaba? |
06-27-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevdiğiniz İnsanin Size Geri Dönmesi İçin Muhabbet Formülüselamm erkek arkdaşm beni terketti ve ben onu çok seviyorumDün benmle yüzyüze görüşmek istedi ama gene barışmadıkArtık ağlamaktan gözlerim şiştiHep dua ediyorum inş Allah hepimizin dualarını kabul eder çiğgem_8106 sen yazılarını bile çok içtenlikle yazıyosun inş duaların kabul olur ve barışırsınızBen sizin aranızın düzeliceğine inanıyorumBende dua edicem sizin için ve aşk acısı çeken herkes için İnş hepimizin duaları kabul olur |
06-27-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevdiğiniz İnsanin Size Geri Dönmesi İçin Muhabbet FormülüMuhabbet İcin Özel Formül Bismillahirrahmanirrahim Allahummecalil kur'ane lena fiddünya karinen ve fil ahireti munise ve fil kıyameti şefi'a rahmetike ya erhamerrahiminamin sevgili kardeşlerim yukarıda belirtmis oldugum ayeti celileyi her kim ki cuma'yı cumartesiye baglayan gece taharati kamile ile pak olduktan sonra ik rekat namaz kılıp teve istigfar ettikten sonra yukarıda belirmtis oldugum ayeti celileyi 15 defa niyetlenerek okur ise mahbubu yedikat yerde olsa insallahu teala derhal gelirFalan bin falan diye kim icin uygulama yapıyorsan once niyetini yap |
|