Geri Gelsin Duası Barışma Duası |
06-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Geri Gelsin Duası Barışma Duasıçok teşekkürler makina mühendisi arkadaşımçok değerli paylaşımlarınız varistediği yada sevdiği biri olmayan sadece hayırlı biriyle evlilik gerçekleştirmek isteyenlerde bu tertibi uygulayabilirmi?bu uygulamanın niyet kısımında Allah ım hayırlı kulunu bana ver şeklinde olabilirmi? yada hayırlı bir evlilik için biizmle paylaşacağınız başka bir uygulama varmıdır acaba? mimardan makina mühendisi arkadaşına şimdiden teşekkürler)) |
06-27-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Geri Gelsin Duası Barışma Duasıallah razı olsun kardeşimçok güzel bir paylaşımsitedeki bir çok arkadaşımıza faydalı olacak inşallahsormak istediğim bir konu var:siz bu duadan bahsettiğiniz amaçla faydalandınız mı ya da yakınlarınızdan tavsiye edipte faydalandığını muradına erdiğini söyleyen oldumu?moral olsun diye paylaşırmısınız bizlerle --- Sonraki mesaj --- Ve izâ seeleke ıbâdî annî fe innî karîb(karîbun) ucîbu da’veted dâi izâ deâni, fel yestecîbû lî vel yu’minû bî leallehum yerşudûn(yerşudûne)(bakara-186) Ve kullarım sana, Benden sorduğu zaman, muhakkak ki Ben, (onlara) yakınım Bana dua edilince, dua edenin duasına (davetine) icabet ederim O halde onlar da Bana (Benim davetime) icabet etsinler ve Bana âmenû olsunlar (Bana ulaşmayı dilesinler) Umulur ki böylece onlar irşada ulaşırlar (irşad olurlar) İn tubdûs sadakâti fe niimmâ hiy(hiye), ve in tuhfûhâ ve tu’tûhâl fukarâe fe huve hayrun lekum ve yukeffiru ankum min seyyiâtikum vallâhu bi mâ ta’melûne habîr(habîrun)(bakara-271) Eğer sadakaları açıkça verirseniz, işte o (davranışınız) ne güzel! Ve eğer o (sadakaları) gizleyerek fakirlere verirseniz artık o sizin için daha da hayırlıdır (Böylece Allah), günahlarınızdan (bir kısmını) örter (bağışlar) Allah, yaptıklarınızdan haberdar olandır |
06-27-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Geri Gelsin Duası Barışma DuasıMerhaba arkadaşlar, Aslında baya mesaj alıyorum bu gönül işlerine girmek istemedim fakat bu sitede herkez bundan dertli ve bunu paylaşmak istemedim kötü amaçlı kullanmak isteyen olursa diye seven sevmeyen giden gitmeyen isteyen istemeyen insanların iç yapısını bilemem ama allah hakkımızda hayırlısını versin derim Sevdiğinle aranız bozulmuşsa veya birileri bozmuşsa veya eşinizle vs aşağıdaki duayı vereceğim İnşallah hayırlara vesile olur ve hayırlara kullanırsınız, 1 Niyet edilecek 2 Her namazdan sonra , 3Bakara suresi 186 Ayet 7 kere okunacak mecbur, 4Bakara suresi 271 ayet 7 kere okunacak mecbur 5 Ayetel Kürsi 7 kere okunacak 6 Fatiha Nas Felak İhlas birer kere okunacak, 7 Dışarda gördüğün fakirin birine , camiye yardım amaçlı, sadaka verilecek ( Miktar önemli değil) Rabbim gönlünüzdekini size eylesin hayırsızı hayırlı etsin insan alemine hayırlı bir insan etsin Rabbim ol demesi yeter hemen o oluverir, |
|