Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arasında, evli, eşler, geçimsizlik, terkip

Evli Eşler Arasında Geçimsizlik için Terkip

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Evli Eşler Arasında Geçimsizlik için Terkip

Ve kalerkebu fiha bismillahi mecraha ve mursaha, inne rabbi le ğafurur rahîm

?????? ??????? ??????? ??? ?????? ?????? ???? ??????????????? ????????? ????????? ???????? ??????????? ??? ?????? ?????? ???? ?????????? ??????????
Şehidellahu ennehu la ilahe illa huve vel melaiketu ve ulul ilmi kaimem bil kıst, la ilahe illa huvel azizul hakîm

?????????? ????????? ????????? ??? ??????????? ?????? ???? ?????????? ??? ??? ???????? ??????????? ????? ???????? ???? ???????? ?????? ??????????? ????? ??????? ??? ????????? ????????? ????? ?????? ????? ??????? ?????? ??? ??????? ???????

Ve indehu mefatihul ğaybi la ya'lemuha illa hu, ve ya'lemu ma fil berri vel bahr, ve ma teskutu miv verakatin illa ya'lemuha ve la habbetin fi zulumatil ardi ve la ratbiv ve la yabisin illa fi kitabim mubîn

???? ?????????? ??? ??? ????????? ???????? ??? ????????? ?????? ??????????? ?????????? ??????? ??????? ?????????? ??????? ??????? ???????

lev enfakte ma fil erdi cemiam ma ellefte beyne kulubihim ve lakinnellahe ellefe beynehum innehu azizun hakîm

??????? ???? ?????????? ????????? ?????? ??????? ??????????? ??????????

İnnehu min suleymane ve innehu bismillahirrahmanirrahîm

??? ?????? ?????? ???? ???????? ??????????? ?????????? ???????

la ilahe illa huve aleyhi tevekkeltu ve ileyhi metâb

??? ???? ??? ???? ???? ???? ?????? ??????????? ??? ????? ??????

Bismillahi ve minellahi ve ilallahi ve la havle vela guvvete illa billah il aliyyül azim

arkadaşlar tekrar güncelledim skan yapmıştım ama silinmiş ben de yazmak zorunda kaldım yeniden buyrun inşallah faydalı olur

Yukarıdaki ayetlerin her birisini ayrı birer kağıda yazıp her gün bir tanesini toplam 7 gün suda silip içerlerse bi iznillah aralarındaki soğukluk kalkar ve bir birlerine muhabbet ederler inşallah faydasını görürsünüz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com