Sevgi Muhabbet için Allah'ın İzniyle Kabul Olur İnş.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevgi Muhabbet için Allah'ın İzniyle Kabul Olur İnş..dua şudur ![]() niyet:Yaradan rabbim ![]() ![]() ![]() kızı/oğlu![]() ![]() ![]() ile bana saadet ve mutluluk nasip et muhabbetimizi ve gönüllerimizi tatlandır bir et beni ona sevdir günde 21 defa okuyunuz ara verebilirsiniz yani 2 günde veya üç günde bir okuyabilirsiniz Namazdan sonra şartı yok ancak olursa tabi daha iyi olur![]() <burdaki ayetler yasin ve duha suresiniz ayetleridir![]() başka soru kalmadı inş![]() akıllarda![]() ALLAH hepimizin dualarını kabul eder inş![]() Bismillahirrahmanirrahim ![]() yevme te'tis semaü biduhanin mübinin yağşen nase haza azabün elim la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim Ve zellelnaha lehüm feminha rakubühüm ve minha ye'kulun
|
|
Sevgi Muhabbet için Allah'ın İzniyle Kabul Olur İnş.. |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevgi Muhabbet için Allah'ın İzniyle Kabul Olur İnş..Yaradan rabbim (buraya sevdiğin kişinin annesinin ismi) ![]() ![]() ![]() kızı/oğlu![]() ![]() ![]() (buraya da sevdiğin kişinin ismi) ile bana saadet ve mutluluk nasip et![]() ![]() ![]() diyelim ki sevdiğin insanın ismi Arif, annesinin ismi Ayşe Yaradan rabbim Ayşe oğlu Arif ile bana saadet ve mutluluk nasip et ![]() ben bu şekilde anladım, umarım doğrudur, Allah dualarımızı kabul etsin ![]() ![]()
|
|
|
|