![]() |
Yasin Suresi ve Mubin Duası... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yasin Suresi ve Mubin Duası...SheRmiE Nickli Üyeden Alıntı arkadaşlar 7 defa mübin ayeti okuyoruz ihlasla dio orda gecen ihlas sure deil yani kalben inanarak ve içten edilen duaya ihlasla sevkle denir siz aralarda mübin ayetinin gectiği yerde durun ve mübin suresini okuyun bende okumusdum bu duayı bi 4 5 sene önce gerçekten kabul oluyor ![]() benim kafam karıştı okuyan arkadaşlardan yardım bekliyorum lütfen, arkadaşın dediği gibi ihlasla mı yoksa 1 ihlas suresi ile birlikte mi? |
![]() |
![]() |
![]() |
Yasin Suresi ve Mubin Duası... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yasin Suresi ve Mubin Duası...Ben denedim faydasını gordum umarım arkadaslar sizde de etkisi olur sizinle bi kac okudugum dua paylasacagım ![]() ![]() Giderken seninle olmak hataydı bidaha mi asla aramam diyen eski iliskim icin okudugum bi dua vardı ve yine basladım okumaya Allah izin verdigi surece ![]() ![]() Yasin suresini okudum ve icinde gecen her mubin suresinde uc bes veya yedi kere ihlasla beraber mubin duası ![]() ![]() ![]() ![]() Yasin ve mubin suresini isim icinde yapmistim ise girememistim yine bu duayı etmistim ve Sukurler olsun ki isimide elime aldım ![]() ![]() Size diyecegim su ki duadan hic bi zaman zarar gelmez sıkıldıgınızda caresiz kaldıgınızda aslında caresiz ve yalnız diilsiniz sizin en yakınınızda Allahımız var o sizi goruyor gozyaslarinizi goruyor ben duaları okurken gozyaslarım kitabi islatiyordu o kadar kotuydum rabbim geri cevirmedi dileklerimi ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrıca size bi kac tane daha dua ismi yazacagim ben bulunca okumaya baslayacagim simdi Arif Pamugun kitabindan baktım Her turlu dilegin olmasi icin 40 kez fatiha okunması En-Am suresi 70 defa Yasin suresi 7 defa Zuhruf suresi Casiye suresi 7 defa Fetih suresi 7 defa Necm suresi 7 defa İnfitar suresi etkili oluyormus İnsallah hepimizin dilekleri kabul olur Tekrar okumaya basladim elimden geldigi kadar okuyacagim gideni geri getirmek icin |
![]() |
![]() |
|