Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayrılan, beraberlik, birleştirmek, eşleri, için, kurmak, sevgilileri, yeniden

Ayrılan Eşleri, Sevgilileri vs. Birleştirmek Yeniden Beraberlik Kurmak İçin

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ayrılan Eşleri, Sevgilileri vs. Birleştirmek Yeniden Beraberlik Kurmak İçin

Ayrılan eşleri sevgilileri vs birleştirmek yeniden beraberlik kurmak için dogu majisi (havas) uygulamasıdır öncelikle daha önce kullanılmamış temiz bir kagıt gül suyu ile silinir ve kurutulur daha sonra 7 kez Ya Alllah Ya Rahman Ya Rahim Ya Vedud Ya Camii esmaları yazılır Bunları yazdıktan sonra alt satıra şu şekilde yazılır; Filanca kadının oglunun/kızının kalbini yumuşat, o kimsenin beni sevmesi beni görmesi sevgi kurmasını yeniden dönmesini sağla vekaletimi yazdıgım esmalar ve ayetler hakkı için kabul eyle yazılır; daha sonra aşagıda verdigim ayetler safran ile çizilir Çizimde tamamlanınca eger imkan var ise o kişinin uyurken başının üzerinde bu kagıt 7 kez çevrilir, eğer bu imkan yok ise uzaktan izledigi o kişiye bakarak kagıdı onun etrafında daire yaparak 7 kez çevirir her çevrim sonunda tekbir getirerek Va’tasımû bihablillâhi cemîân ve lâ teferrekû, vezkurû ni’metallâhi aleykum iz kuntum a’dâen fe ellefe beyne kulûbikum fe asbahtum bi ni’metihî ihvânâ, ve kuntum alâ şefâ hufretin minen nâri fe enkazekum minhâ, kezâlike yubeyyinullâhu lekum âyâtihî leallekum tehtedûn ayeti okunur böylece kagıt 7 kez çevrilip 7 kez ayet okunmuş olur, daha sonra bu kagıtı üzerinizde daima taşımalısınız Esmalardan sonra yazılacak ayetler şunlardır;
?????? ?????????? ?????? ???????? ??????? ??? ?????? ?????? ???? ???????? ??????????? ?????? ????? ????????? ?????????

?????? ????? ???????????? ????? ??????? ?????? ??????? ?????????? ????? ???????? ??????? ????? ????? ???????? ?????????????? ??????? ????? ?????? ?????????? ????? ????????? ??????????? ???????? ????? ??????? ????? ????? ?????? ?????????? ??????? ????? ?????????? ??????????? ??????? ????????? ????? ?????? ??????? ?????

?????? ????? ??? ???????? ????? ????? ??????????? ????? ???????? ?????????? ????????? ?????

İşlemin yazımı için saat: sabah ikindi ve yatsı ezanları okunurken ki vakitlerdir

Kaynak : el yazması

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com