|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bariştirmak, birbirine, dargin, iki, karıkocayı, kavuşturmak, sevgiliyi |
![]() |
Dargin Karı-Kocayı Bariştirmak veya İki Sevgiliyi Birbirine Kavuşturmak için |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dargin Karı-Kocayı Bariştirmak veya İki Sevgiliyi Birbirine Kavuşturmak içincanım esmayıldırım forumda olmayan ve denemiş olan bu işlemleri ve sonuclarını almış arkadaslarımın verdikleri çalışmalar ben daha once seninle özelden de konustuğum gibi hali hazırda bir işlem uyguluyorum ondan dolayı bir işlemde ısrarcı olmak gerekir karıştırmak etkisini bozar ![]() ![]() ![]() saygılar sevgiler --- Sonraki mesaj --- rogora Nickli Üyeden Alıntı vefkin yanlışlığı bi yana harekeleride yok okunacak duanın editlenmesini istediğiniz yeri söylerseniz kaynağa bakar bir hata var ise editler ve hatadan dolayı özür dilerim diye bilgi gecerim sayın rogora |
![]() |
![]() |
![]() |
Dargin Karı-Kocayı Bariştirmak veya İki Sevgiliyi Birbirine Kavuşturmak için |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dargin Karı-Kocayı Bariştirmak veya İki Sevgiliyi Birbirine Kavuşturmak için![]() Yukarıdaki vefkı şerif temiz bir kâğıda cuma salasında veya cumartesi ikindi ile akşam ezanı arası veya pazartesi sabah güneş doğarken yazılır ve talep edilen kişiye veya kan-kocaya içirilir ise istenilen netice fazlasıyla elde edilir ![]() ![]() Eğer içirmek mümkün değilse bu âyeti üç gece 1127 kez karabibere veya muma okuyup, "Ya rabbi bu ateşin bu biberi veya mumu yaktığı gibi filân kişinin kalbini de benim sevgimle, aşkımla böyle yak" diye duâ edilerek yakılır ise hakkında tertip uygulanan kişi tâlibine karşı sınırsız bir sevgi ile bağlanır ![]() kaynak: mustafa yiğit - dua ve tılsımlar |
![]() |
![]() |
|