Ötesi Yok..Sadece Yasin Suresi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ötesi Yok..Sadece Yasin Suresi41 yasini şerifi hiç ara vermeden 6-7 saat arası okumuştum yaklaşık 3-4 kez abdest tazelemiştim yüce Rabbim gönlümdeki sıkıntılarımı aldı dileğimi verdi ozmnlar bni çok sevdiğim evlenmek istediğim biri hiç bi sebep yokken bırakıp gtmişti onun içinde dua ettiğimi hatırlıyorum şunu söyleyebilirm eğer o kişi sizin için hayırlı değilse Allah ettiğiniz dualar hürmetine o kişiden siizi soğutuyo uzaklaşıtrıyo ne olduğunu siz bile anlamıyosunuz ve inanın karşınıza szn için hayırlı olanının çıkarıyo ve siz sonunda Rabbim dualarımı bu şeklide kabul etti bnm için hayırlı olanı çıkrdı karşıma dyp şükredyosunuz bn bi yıl önce aynılarını yaşadım şunu da belirtmeden geçemiycem bana kmse bi defada 41 yasini okuma ağır gelr demedi keşke deselerdi okudum ve o okumadan bana yadigar kalanlar var sanırım ölene kadarda gtmycek kmseyi korkutmak yada okumayın gbi bişy söliyemem okuyuın kesnlkle kalp gözüünzn açıldığını dualarınızın kbul olduğunu bir sürüü hayırlı kapı açıldığını grceksnz
|
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ötesi Yok..Sadece Yasin Suresiyaralıaşığa detaylı sormuştum Perşembe akşam ezanından sora başla 41 tamamla demişti soraki günlerde 7-11-21 şeklinde devam et demişti Ama işim nedeni ile tek oturuşta 41 i tamamlayamayacağım için gün içinde bölerekde okuyabilirsin demişti Yasin-i Şerif'i okuyun Efendimiz(s a v),evliyaullaha ve geçmişlerimize bağışlayın onların hürmetine dileğinizi dileyin![]() ![]() ALLAH kabul etsin hayırlı dileklerinizi
|
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ötesi Yok..Sadece Yasin Suresiarkadaşlar bende çoğunuzla aynı dertteb muzdariptim ![]() erkek arkımdan ayrıldım; yaşananlar hep benzer ztn![]() ![]() burada verilen dualardan okumadığım kalmadı, gece gündüz demedim devam ettim![]() ama iç sıkıntım hep devam etmişti![]() acaba bu tarz uygulamaların birbirine çakışması veya hayırsız bi dilek olmasından mı bilmiyorum sonuçta herşey daha kötü oldu![]() ![]() ![]() belki vadesi var belkide hiç olmayacak Allah bilir![]() ![]() kendime adıma konuşuyorum asla genelleme yapmıyorum yanlış anlaşılmasın muhabbet dularından öte hergün sadece yasin okumaya başladığımdan ve tüm dileklerimi yasin duasıyla istemeye başladığımdan beri; içimde inaılmaz bi rahatlama oldu![]() ![]() ve tarifsiz bi mutluluk ve huzur sanki![]() ![]() ha döndümü erkek arkım hayır ama en azından sürünmüorum artık hemde başkasıyla olduğunu bilsemde![]() ![]() daha düne kadar ölüm çok yakın görünürken gözüme şimdi herşey çok farklı![]() ![]() ![]() sadece naçizane bi tavsiye bu, çnkü hepinizi anlıyorum aynı şeyleri yaşıyoruz![]() ![]() şunu okursan geri döner, bunu okursan aşkından gözü kararır![]() ![]() vs hepsi dua elbet ama yasin suresine kendinizi teslim edin![]() Allah en iyisini vericektir![]() ve iç sıkıntınızın 1 hftaya kalmadan geçtiğini göreceksiniz![]() ![]() ![]() ![]() yalnız bi sorum olucak bilenler cvp verirse çok sevinirim ![]() ![]() ben namazlardan snra yada gece toplam 3 yasin okuyorum![]() önce peygamber efendimize snra ölülerimize bağışladıktan snra genel manada herşeyim için dua ediyorum (tabi sevdiğim insan içinde)![]() ![]() ancak yasin suresini okuyup bağışladıktan snra dilek dilenir mi, yoksa sadece ruhlara bağışlanıp bırakılması mı gerekir![]() ![]() yada dilek için okunacağında ruhlara bağışlanmaması mı gerekir ??? nyse umarım anlatabilmişimdir sorumu sonuç olarak her yolu deneyen bi insan olarak bugün kendimi sadece yasine vererek huzur ve iç rahatlığına eriştiğimi söyleyebilirm ![]() umarım dileklerim yönünde de Yasin suresiyle birlikte bi açılma olur![]() ![]() herkesle paylaşmak istedim Allah hepinizin dualarını kabul etsin ![]()
|
|
|
|