Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
edin, lütfen, yardım

Lütfen Yardım Edin

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lütfen Yardım Edin

Arkadaşlar ve bizlerden yardımını esirgemeyen yöneticiler ve hocalarımyalvarırım bana yardım edin çok zor durumdayım3 senelik ilişkim erkek arkadaşımın beni aldattığını öğrendiğim zaman bitmişti bundan tam 4 sene önce nişanımıza 2 ay kalaçok zor dönemlerden geçtim ve çok zor atlattımtoparlanmak 3 buçuk senemi aldı1 haftada 8 kilo vermiştim ve 6 gün yoğun bakımda yatmıştım yemeden içmeden kesilincenişan tarihi bile belliyken herşey ayarlanmışken ve ilişkide hiçbir problem yokken oböyle birşeyle karşılaşmak beni bitirmişti4 sene geçti tam toparlandım derken yeniden çıktı ortayaçok pişman olduğunu,yaptıklarının bana çektirdiklerinin hiçbir açıklaması olmadığını, bana yaptığı haksızlıkları anladığını, onları nasıl yaptığınnı kendisininde anlayamadığını, beni hiç unutmadığını, pişman olduğunu, yıllardır bunun acısıyla yaşadığını söyledi Yalvardı yakardı gel hayattan birlikte alalım intikamımızı çektiklerimizi unutalım 4 sene çile içinde geçen zamanı silelim Sana bu iğrenç geçmişi unutturmama izin ver ben bozdum ben yapabilirim nolur bi şans daha ver seni mutlu etmeme izin ver dedionsuz geçen 4 sene zaten çok zordu ve yeni yeni toparlanmıştım o süre zarfındada hayatıma kimseyi sokamamış sevememiştim, zaten ben öyle biri değilim bizde sevmek bir kere olur Bana evlenme teklif etti yüzük taktı ailene söyle dedi ne kadar ciddi olduğunu söyledi kaldığımız yerden devam edebiliriz dedi hayaller kurdu beni ikna etti Aileme söyledim Ailem ilk etapta tepki gösterdi geçmişte bana yaptıklarından dolayı ama sonradan yeniden bir şans verdiler Aradan bir engelimiz kalksın gelir gelmez evlenelim diye askere gitti AralıktaŞimdi ise bana askerde kendiyle çok başbaşa kaldığını, çok düşündüğünü, beni haketmediğini, bana yaptıkları altında ezildiğini ve evlenemeyeceğini, ayrılmamız gerektiğini söylüyor Ben daha iyilerine layıkmışım Bizim sonumuz yokmuş Benim senden ikinci kez ayrılmaya hakkım yok nolur sen at beni hayatından diyo Askerlik psikolojisidir dedim yapma yazık etme dedim yok askerlikle alakası yok diyo Ben ayrılmak istemiyorum Ondan başkasıyla yapamıyorum 4 sene ayrı geçen zamanda yapamadım zaten Çok zor zamanlar geççiriyorum Yine yiyemiyorum,içemiyorum,uyuyamıyorum sürekli ağlıyorumElimden bişey gelmiyorYardım edin nolurAradaki bu soğukluğun kalkması ve evlenebilmemiz için yalvarırım bi yol gösterin İkinci yıkımı kaldıramam aileme yeniden mahçup olamam bir 4 sene daha acılar içinde kıvranarak geçiremem Onu seviyorum Lütfen bu garip durumların ortadan kalkması ve hayırlısıyla evlenmemiz için bir yol gösterinYanlış birşeyler yapmak yanlış okumalar yapmak istemiyorum bilinçsizce Nolur bir yol gösterinSitede çok dua var ama kafam karıştı hangisini okumalıyım bilemedim Tavsiyelerinizi ve önerdiklerinizi bekliyorum Allah razı olsun şimdiden
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com