![]() |
Muhabbet için |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Muhabbet içinGÜZEL bir şekilde boy abdesti alınır ![]() ![]() 1 ![]() 2 ![]() ![]() niyet söylenir sonra 1 ayetel kürsi 3 ihlası şerif 3 selavatı şerife okunur yasini okumaya başlarız 1 ![]() ![]() eğer bu 3 lü okumadan bir netice alamadık ise aynı terkibi yine tazeleriz bu defada 7 kez bu duayı tekrarlayarak okuruz eğer buda netice vermez ise bu defada aşağıda belirtilen duayı 40 defa okunur ise Berhemal Arzu Eylediğin Nesnenin Bi Zatihi Neticesini alarak Sevinirsin ağır bir işlemdir lakin yapılma neticesi Sevindiricidir ![]() Okunacak Dua Budur BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM Men yeşfa'şefaaten haseneten yekünlehü nasibün minha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() allahü lailahe illa hüve la yecme anneküm ila yevmil kıyameti la reybe fiyh ve men esdek minallahü hadisa BÖYLECE işlemi bitirmiş oluyoruz bu işlem neticesinde ol kimsenin o şahsı görmede3n sabrı ve kararı kalmaz behemal görmek ister ol kimse zindan içinde olsa bile görmek ister ![]() Bu İşlemişi Yapan Kimse VALLAHİL AZİM Zincire Vurulan Olsa Dahi Yanına Gelir Mucerreptir Arkadaşlarım ben bunu mustafa varlının büyük dua kitabından yazıyorum ne yazıyo ise size aktardım inşallah ALLAH (c ![]() |
![]() |
![]() |
|