Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
birşeydi, çok, denedim, etkili

Çok Etkili Birşeydi Denedim ama

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

arkadasim ben sana dua falan tavsiye etmeyecegim,ama 2 aylik bir beraberlikten sonra anlasamadiginz belli fakat bunu zorlamanin da bir anlami yok simdiden böyle sorunlar baslarsa Allah göstermesin ileride daha kötü olabilir,misal evlenirsin coluk cocuga karisirsin bu sahis seni yinede terk eder, ve daha cok problemlerle karsi karsiya kalirsin, bunda da bir hayir vardir senin yerinde olsam hic üzerine düsmem ve aramamda devamli sen ilgi gösteriyorsun ama o hic bir sey, sana tavsiyem arama onun caba göstermesini bekle, sen böyle yaparsan ileride bu sahis seni kullanir felegin sasar arkadasin seni birazcik sevseydi o da biraz caba gösterirdi demi, yinede Allah yardimcin olsun hoscakal
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

presnostix Nickli Üyeden Alıntı

kimse lütfen alınmasın ama birisini bağlamak için beni sevsin diye tılsımlar formüller yapmak bana göre yanlış hemde çok tüm duaların tılsımların esmaların büyük güçleri enerjileri var siz karşınızdaki kişiyi bu gücün etkisiyle yanınızda tutacaksınız belki peki vicdanınız rahat olacakmı ? bu olay aynı kemel sunal için japonyadan gelen sevdiği kişinin benzeri robot hikayesine benziyor kendinizi kandırmayın ve sonunda mutsuz olmayın herşey olacağına varır evleneceğiniz kişi için ben kadere sonuna kadar inanırım bir insan ile yıllarca beraber olursunuz o beraberlik sürecinde kesin evlenicez gözüyle bakarsınız ama öyle birşey olur ki o kişi ile olan ilişki biter ve tanıştığınız başka biriyle çoook daha kısa sürede evlenirsiniz
kimsenin kalbini çelmek için duaları kullanmayın bu iş kader işidir sonunda üzülen siz olursunuz o kişi kaderinizde varsa illaki olacaktır duaya bile gerek kalmadan duaların gücünü mantıklı işlerde kullanalım lütfen
Bazen burada kişiyi kendine bağlamak için formüller dualar paylaşılıyor, aklım hayalim almıyor ya insan bu konuda kendini nasıl kandırabilir Ben karşımdakinin beni hiçbir güç olmadan sevmesini saymasını beklerim işte o zaman mutluluğu yakalamışım demektir
Allah herkesin kaderindeki kişiyi karşısına tez zamanda çıkarsın inşallahAllaha emanet olun

evet haklısınama gönül ferman dinlemiyor illede O olsun istiyorzaten daha yaşımda 21 hayat karşıma neler çıkaracak bilemiyorumhayırlısı yinede herşeyin

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

QuaraQiiz Nickli Üyeden Alıntı

ama Esma-ül Hüsnayani güzel isimler Allah ındır ve Allah a dua ederken ismleri ile dua edin derbu 99 isminde hep bi anlamı vardır Ya Vedüd ise sevgiyi birbirine bağlamaktırhangisine inanalım şimdi

bak güzel insan ALLAHın isimleriyle bile ne yazıkki büyü yapanlar var onları ALLAHa havala ediyorumbazı esmalar şer amaçlı kötülük amaçlı kullanılıyor malesef!

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

bedeng Nickli Üyeden Alıntı

çünkü esmaların etkisi geçicidirokursunuz okursunuz bırakınca sap gibi ortada kalırsınızbu sitede bu tür paylaşımları yapan insanlar ya gerçekten bunu bilmiyor ya da söylemiyorlardoğal bir sevgi ile size bağlı olan biri için bile ya vedud okursanız bu kadr çok bir süre sonra sizi deli gibi seven insan sizden soğurister inanın ister inanmayın defalarca yazdım ben bunu burda

ama Esma-ül Hüsnayani güzel isimler Allah ındır ve Allah a dua ederken ismleri ile dua edin derbu 99 isminde hep bi anlamı vardır Ya Vedüd ise sevgiyi birbirine bağlamaktırhangisine inanalım şimdi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

merhaba arkadaşlar ben bu siteyi mayıs ayının ortalarında buldum fakat üye değildimBurada bi konu bulmuştum Ya Vedüd esması ile sevginiz bağlanır (oda sizi sever) diyorduBen bunu yaptım gece gündüz her vakit okudum Hoşlandığım kişi bana teklif etti çok sevdi beni bende onu tabi fakat sonra ayrıldık ama ben dualara devam ettim fakat en çokta Ya Vedüd esmasınaummadığım bi anda geri teklif ettiTekrar başladık buda 1 ay sürdü yani toplamda 2 ay beraberdikFakat neden ayrılıyoruz bir türlü anlayamadımHalada bi takım dualara devam ediyorum ayrılalı 5 ay oldu! artık barışma gibi bi umudumda kalmadı duaları bile okumakta zorlanıyorum çoğu zaan dua etmek (onun için) içimden bile gelmiyor artık hiç umudum kalmadı,,ne yapmam gerek sizcesitedeki hemen hemen bütün duaları denedim genede Allahhümme Ya Vedüd!!
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com