![]() |
Çok Etkili Birşeydi Denedim ama |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Etkili Birşeydi Denedim amaarkadasim ben sana dua falan tavsiye etmeyecegim,ama 2 aylik bir beraberlikten sonra anlasamadiginz belli fakat bunu zorlamanin da bir anlami yok simdiden böyle sorunlar baslarsa Allah göstermesin ileride daha kötü olabilir,misal evlenirsin coluk cocuga karisirsin bu sahis seni yinede terk eder, ve daha cok problemlerle karsi karsiya kalirsin, bunda da bir hayir vardir senin yerinde olsam hic üzerine düsmem ve aramamda devamli sen ilgi gösteriyorsun ama o hic bir sey, sana tavsiyem arama onun caba göstermesini bekle, sen böyle yaparsan ileride bu sahis seni kullanir felegin sasar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Etkili Birşeydi Denedim amapresnostix Nickli Üyeden Alıntı kimse lütfen alınmasın ama birisini bağlamak için beni sevsin diye tılsımlar formüller yapmak bana göre yanlış hemde çok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kimsenin kalbini çelmek için duaları kullanmayın bu iş kader işidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen burada kişiyi kendine bağlamak için formüller dualar paylaşılıyor, aklım hayalim almıyor ya insan bu konuda kendini nasıl kandırabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah herkesin kaderindeki kişiyi karşısına tez zamanda çıkarsın inşallah ![]() ![]() evet haklısın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Etkili Birşeydi Denedim amaQuaraQiiz Nickli Üyeden Alıntı ama Esma-ül Hüsna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bak güzel insan ALLAHın isimleriyle bile ne yazıkki büyü yapanlar var onları ALLAHa havala ediyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Etkili Birşeydi Denedim amabedeng Nickli Üyeden Alıntı çünkü esmaların etkisi geçicidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama Esma-ül Hüsna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Etkili Birşeydi Denedim amamerhaba arkadaşlar ben bu siteyi mayıs ayının ortalarında buldum fakat üye değildim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|