Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
döndürmek, gideni

Gideni Döndürmek için

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gideni Döndürmek için

çok teşekkür ederim içim rahatladıben hep sevdigim insanın benim kısmetim,kaderimde var olduguna inanıyodum,halada inanıyorum onu benden aldı başkasına verdi ama benim dua etmemede engel olmuyo,bazen vaz geçmek istesemde sevdigimden allah izin vermiyo sanki,bilmiyorum işte içimden bi ses beni geri onun için dua etmeye itiyo,sabırla bekliyorum,inş sevdigime kavuşurum,inş hepimiz muradımıza ereriz
bide hani derler ya allah sevidigi kulluna önce kaybettirir sonra buldururmuşbakalım inş benide seviyordur kurban old rabbimben ona layık olmak için elimden geleni yapıyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Gideni Döndürmek için

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Gideni Döndürmek için

[quote=YEŞİL;537368]
arşınca Nickli Üyeden Alıntı

ama sizböyle diyince ben umutsuzluga kapıldım madem dualarla degişmiycek o zman ne diye sevdigimiz geri dönsün diye vsdua ediyoruz büyük bir sabırlapeki buna da bişey söyleyin lütfen ben umudumu yitirmek istemiyorum ya hayır yaa olmaz böyle şey demi şaka yaptınızhayallerimi suya düşürdünüz yahu

yok canım umudunu yitirme sana şöyle söyliyim:senin dua okuman da onu rabbinden dilemende belki bi kaderdir,sen istediğini yaradanda tabikide isteyeceksin eğer o hakkına hayırlı ise zaten önünde hiç bi engel kalmadan olur yok değilse rabbim hem sana onu unutturur hemde o istediğin şeyden daha hayırlı kapılar sana açar çünkü sen yaradana yalvarıyorsun,ondan dileniyosun o ki kendisine açılan eli geri çevirmekten haya edeceğni bizlere bildirmiş duamız ettiğimiz gibi kabul olur olmasınada RABBİM bize duamızın karşılığını nasıl veriri veya ne şekilde karşımaza çıkarırı onu bilemeyizher zaman hakkına hayırlısını dile sen ALLAH cc yakardıkça onun sevgisisn tadına vardıkça ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınbilirmisin rabbim bize duyduğu merhametin sadece bir damlasını annelerimizin yüreğine koymuş düşünsene annelerimiz bize hiç kıyabilirmi,biz üzülünce o kahrolmazmı o bir damla merhametten annelerimiz bize sonsuz sevgi ve merhamet duyuyorsa RABBİMİZ bize nasıl kıyar o üzlümemizi nasıl ister,belki kendisnden dilediğimiz şey bizi ilerde çok üzecektir o bunu biliyoALLAH Gönlündeki Dileğini Hayırlı Kılsın Canımsevgilerimle

Alıntı Yaparak Cevapla

Gideni Döndürmek için

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Gideni Döndürmek için

Gelmesini istediğin bir kişiyi düşünerek 3 veya 7 gece geç saatlerde 70 kere '' SURETÜL KARİA '' ı okumaya devam edersen dilediği kimseyi celp ve tesir eder

BismillâhirrahmânirrahÎym

Elkaâri' atü melkaâri 'a ve mâ edrâke melkaâri'a yevme yekûnünnâsü kelferâşil mebsûsi ve tekûnülcibâlü kel' ıhnilmenfûş
fe' emmâ men sekulet mevâziynühü fe hüve fiy ıyşetin râdıye ve emmâ men haffet mevâziynühü feümmühü hâviye ve mâ edrâke mâhiyeh nârün hamiyeAmin

Allah dualarımızıda dileklerimizi de kabul etsin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com