|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aşık, değilse, farkında, olduğunuz, vermiyorsa, yada, yüz |
![]() |
Aşık Olduğunuz Birisi Var Fakat O Size Hiç Yüz Vermiyorsa yada Bunu Farkında Değilse |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşık Olduğunuz Birisi Var Fakat O Size Hiç Yüz Vermiyorsa yada Bunu Farkında DeğilseALLAH'tan en hayırlısını istemek en doğru olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Aşık Olduğunuz Birisi Var Fakat O Size Hiç Yüz Vermiyorsa yada Bunu Farkında Değilse |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşık Olduğunuz Birisi Var Fakat O Size Hiç Yüz Vermiyorsa yada Bunu Farkında Değilseselsebill Nickli Üyeden Alıntı Aşık olduğunuz birisi var fakat o size hiç yüz vermiyorsa yada bunu farkında değilse,aşağıda verdiğim duayı okuyunuz ![]() Çok sevdiğin birinin sevgisini kazanmak,ayrılanı geri getirmek(eş veya helal olan kimse ) için abdest alınır ve 2 rekat namaz kılınır ![]() O kişinin resmine bakarak 30 kere Peygamber efendimize salatı selam gönderirlir ve 170 kere Vedduha süresi okunur ![]() Bismillahirrahmanirrahim 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() 7 ![]() ![]() 8 ![]() ![]() 9 ![]() ![]() 10 ![]() ![]() 11 ![]() ![]() merhaba arkadaslar bgn denk geldi gozume ben denemedim kaynak veremem,bir sitede gezerken okudum ,sizlerlede paylasmak istedim,vedduha suresi rizik artirici bir sure oldugunu biliyorum ![]() ![]() ![]() Paylaşım için Allah razı olsun fakat duha suresini de mi resme bakarak okuyacağız ben hemen okumak istiyorum ezberimde değil eger resme bakarak okunacaksa? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşık Olduğunuz Birisi Var Fakat O Size Hiç Yüz Vermiyorsa yada Bunu Farkında Değilseselsebill Nickli Üyeden Alıntı Aşık olduğunuz birisi var fakat o size hiç yüz vermiyorsa yada bunu farkında değilse,aşağıda verdiğim duayı okuyunuz ![]() Çok sevdiğin birinin sevgisini kazanmak,ayrılanı geri getirmek(eş veya helal olan kimse ) için abdest alınır ve 2 rekat namaz kılınır ![]() O kişinin resmine bakarak 30 kere Peygamber efendimize salatı selam gönderirlir ve 170 kere Vedduha süresi okunur ![]() Bismillahirrahmanirrahim 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() 7 ![]() ![]() 8 ![]() ![]() 9 ![]() ![]() 10 ![]() ![]() 11 ![]() ![]() merhaba arkadaslar bgn denk geldi gozume ben denemedim kaynak veremem,bir sitede gezerken okudum ,sizlerlede paylasmak istedim,vedduha suresi rizik artirici bir sure oldugunu biliyorum ![]() ![]() ![]() peki yaptığımız kişinin hayatında ciddi biri varsa? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşık Olduğunuz Birisi Var Fakat O Size Hiç Yüz Vermiyorsa yada Bunu Farkında Değilseiyi adam Nickli Üyeden Alıntı bakın o duaların hepsini okudum çok sabahlara kadar namaz kıldım gözlerim kan içinde kaldı ağlamaktan gene dönmedi karşı tarafda sewicek kardeşm istemiyorsa gerisi bş iyi adam, sevgili kardeşim kadın kısmı sildimi öyle bir silerki artık hiç bi kalem yazmaz onun sildiğini onun için hiiiç yeniden kazanıcam diye uğraşma kadınlar bizim gibi değil onlar önce kafada bitiriyor ondan sonra ilişkiyi bitiriyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşık Olduğunuz Birisi Var Fakat O Size Hiç Yüz Vermiyorsa yada Bunu Farkında Değilseben burdaki arkadaslara yardimci olur diye paylastim herkes birilerini dondurmek niyetinde bi cabada,kimse hayirlimi sermi o an dusunemiyor sanirim,hersey nasip,nasipten ote koy yoktur arkadaslar,yaapnda kendi he cikar gibi oluyor sanirim bi nevi pazarlik yapiorz ee bunlari okuduk niye olmadi olmaz tabi yanlislik etmisim konuyu paylasmakla belkide bilmeyerek gunah isledim allah affetsin sizlerde haklarinizi helal edin ins ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşık Olduğunuz Birisi Var Fakat O Size Hiç Yüz Vermiyorsa yada Bunu Farkında DeğilseAşık olduğunuz birisi var fakat o size hiç yüz vermiyorsa yada bunu farkında değilse,aşağıda verdiğim duayı okuyunuz ![]() Çok sevdiğin birinin sevgisini kazanmak,ayrılanı geri getirmek(eş veya helal olan kimse ) için abdest alınır ve 2 rekat namaz kılınır ![]() O kişinin resmine bakarak 30 kere Peygamber efendimize salatı selam gönderirlir ve 170 kere Vedduha süresi okunur ![]() Bismillahirrahmanirrahim 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() 7 ![]() ![]() 8 ![]() ![]() 9 ![]() ![]() 10 ![]() ![]() 11 ![]() ![]() merhaba arkadaslar bgn denk geldi gozume ben denemedim kaynak veremem,bir sitede gezerken okudum ,sizlerlede paylasmak istedim,vedduha suresi rizik artirici bir sure oldugunu biliyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|