![]() |
Herkes Seni Sevsin Diye |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Herkes Seni Sevsin Diyejojo Nickli Üyeden Alıntı beduhla ilgili küçük bi araştırmam oldu, allahın isimlerinden olmadığı yönünde ![]() ![]() ![]() ![]() fakat diğeri ayeti kerime -------------------- VE ELKAYTU ALEYKE MUHABBETEN MINNI "elgaytü" de okunabilir kaf ne zaman g oldu arspçada olmayan birharf ğanın harfi var arapça yazılımında kaytü diye geçmiş kaf zaten sert bir harftir gırtlak sıktığın için bazıları yanlışlıkla gaytü demiştir uzamasına gerek yok zaten abes işler birde ayeti yanlış okuyun tam olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Herkes Seni Sevsin Diyearkadaşlar cevap verirseniz çok sevinicem ben ya beduhul semeveti vel arz diye sayısız okudum gün içinde niyetimde beni sevsin bensiz duramasın falan gibi arkadaşım başka bi şehirde yaşıyor bi süre sonra arkadaşım aradı seni göesem gelsem sanki rahatlıcam içimde çok sıkıntı var diyodu sesii felan kötüydü ya çok etkili bişey korktum ve okumayı bıraktım devam etsem bişey olurmu acaba bi aydınlatan olursa sevinirim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Herkes Seni Sevsin DiyeAhmetBen Nickli Üyeden Alıntı arkadaşlar beduh sozcugu ile cin ismi olmasından buda ile alakası olduguna kadar o kadar cok rivayet varki ne oldugunu bilmeden bunu tekraretmek tekrardan da öte dua amaclı kullanmak insanı şirke bile goturur beduhla meduhla dua etmek yerine Allaha dua edelim Allah ismiyle dua edelim s ![]() Sevgili Kardesim AhmetBen Ablacim Sitede yenisiniz Hosgeldiniz Daha 3 ![]() Bizler her zaman Allahtan ister ve yalvaririz Herhalde dikkat etmediniz Konuda hersey acik anlatiyor ve Kaynagini veriyor a ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Herkes Seni Sevsin Diyesila1945 Nickli Üyeden Alıntı Herkez Seni Sevsin Diye okunur Gunduz ve gecede okunur ![]() ![]() ![]() *1493 defa Ve Elkaytu Aleyke Muhabbeten Minni okuyup vucuduna ufle (ustune) * 400 defa YA BEDUH okuyup vucuduna ufle (ustune) =Bu ayet ler Sevgiliniz-Esiniz-Aileniz -Is arkadaslariniz -Dostlariniz arasinda-cevrenizde herkez sizi sever sayar size mahbub olurlar ![]() AMIN =Denendi= arkadaşlar beduh sozcugu ile cin ismi olmasından buda ile alakası olduguna kadar o kadar cok rivayet varki ne oldugunu bilmeden bunu tekraretmek tekrardan da öte dua amaclı kullanmak insanı şirke bile goturur beduhla meduhla dua etmek yerine Allaha dua edelim Allah ismiyle dua edelim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Herkes Seni Sevsin Diyesag awucunuzun ayasına beduh ısmı harf harf yazılır tabı kı arapca olarak arapca (b) harfı dal harfı vav harfı ve de ha harfı yanı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() buda baska bı versıyonu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Herkes Seni Sevsin DiyeHerkez Seni Sevsin Diye okunur Gunduz ve gecede okunur ![]() ![]() ![]() *1493 defa Ve Elkaytu Aleyke Muhabbeten Minni okuyup vucuduna ufle (ustune) * 400 defa YA Beduh okuyup vucuduna ufle (ustune) =Bu ayet ler Sevgiliniz-Esiniz-Aileniz -Is arkadaslariniz -Dostlariniz arasinda-cevrenizde herkez sizi sever sayar size mahbub olurlar ![]() AMIN =Denendi= |
![]() |
![]() |
|