Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arası, eşler, fatihayı, havası, sıcaklık, şerifenin

Fatiha'yı Şerifenin Havası Eşler Arası Sıcaklık

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

ortalık çorba gibi olmuş ilk paylaşan vermiş arkasından başkası vermiş birileri ben çok doğruyum çok biliyorum deyip hepsine birden yanlış demiş ama kendiside sonradan bişey vermemiş birileri yapmayın kötü olur demiş birileri kuş gibi oldum demişbazıları başına sonuna dua ve esma eklemiş işin doğrusu nedir arkadaşlarvalla 19 sayfa yorumların hepsini okudum az bi aklım vardı oda gitti
hamama giren terler atasözünü dikkate alarak bende yapıcam acaba her okumada fotoğrafa üflemelimiyiz yoksa hiçbişey yapmadan ilk verildiği gibimi yapmalıyızpaylaşan arkadaşa sonsuz teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

weltttew Nickli Üyeden Alıntı

bir haftadan beri ben bu havası okuyorum sevdiğimin hareketlerinin biraz daha değiştiğini fark ettim tavsiye ederim

nasıl okudunuz siz uzaktanmı içeceğine filan mı??
buarada çok sevindim faydasını gördünüze inşmutluluğunuz daim olur
bide okurken niyet etmemize gerek varmıdır acaba çünkü içinde ibni yazıyor ya isimleri yani kimin için söylendiği belli yeterlimidir acaba??

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

hzhanzala Nickli Üyeden Alıntı

Arkadaşlar ben bugece az önce denedim En başta okuyan kişinin içini rahatlatıyo melek ismi onlar birde içinde ya mukallibel kulp yani kalpleri birleştiren rabbim geçiyo zararlı olduğun sanmıyorum olsa bu kadar rahat okuyamazdım hatta sırf bu yüzden araştırdım yanlış bişi yapmayım diye , çünkü biz nefsimize uyup insan iradesini etkileyecek şeylere girebiliyoruz malesef ve günaha giriyoruz farkında olmadanda olsa okumadan önce lütfen hayırlıysa olsun ahyrı sen bilirsin diye geçirip o heran tesbih halinde olan meleklerin yüzü suyu hürmetine isteyin benim içimden öyle geçti ve öyle yaptım
Ama ben araştırdığımda duada eksikler olduğunu gördüm okuduğum şekliyle kopyalıyorum
HAVVAS-I FATİHA-İ ŞERİFE

Bismillahirrahmanirrahiym*
Elhamdü lillahi rabbil alemiyn* Ya hayyü ya kayyumü ecib ya rukıyailü semain mütıy’an bi hakkı elhamdü lillahi rabbil alemiyn* Ve bi hakkıl hayyil kayyumi ve bi hakkıl meleki ebced*
Er rahmanir rahiym* Ya rahmanü ya rahıymü ya raufü ya atufü ecib ya cebrailü semiy’an mütıy’an bi hakkır rahmanir rahiym* Ve bi hakkır raufil atufi ve bi hakkıl meleki hevzah*
Maliki yevmid din* Ve bi hakkı ya mükallibel kulubi ve bi hakkıl meleki tıykel*
İyyake na’büdü ve iyyake nesteıyn* Ya karibü ecib ya mikailü semiy’an mütiy’an bi hakkı iyyake na’büdü ve iyyake nesteıyn* Ve bi hakkıs seriy’ıl karibil ma’budil müstean* Ve bi hakkıl meleki mensa*
İhdinas sıratal müstekıym* Ve bi hakkıl kadiril muktediri ve bi hakkıl meleki faskar*
Sıratallezine en’amte aleyhim* Ya allahü ya hakiymü ya alimü ecib ya aynailü semain mütıylan bi hakkı sıratallezine en’amte aleyhim* Ve bi hakkıllahil hakimil alim* Ve bi hakkıl meleki şetsehıl müekkeli bil kavaimil arşiyyeh*
Ğayril mağdubi aleyhim velad dallin* Ya kaimü ya azizü ecib ya azrailü semiy’an mütiy’an bi hakkı ğayril mağdubi aleyhim velad dallin * Ve bi hakkıl melekil kaimil azizi ve bi hakkıl meleki zadzağ* El müekkeli bil kavaimil arşiyyeh* Allahümme innehu leyse fis semavati deveratün* Ve la fil erdı ğameratün*Ve la fil bihari kataratün* Ve la fil ecsami harekatün*Ve la fil kuburi sehatatün*Ve la fil enfasi hataratün* İlla bi devamike arifatün ve müşahedatün* Ve aleyke delalatün* Ve fi mülkike müstemirratün* Fe bil kudratilleti sehharte biha ehlel eradıyne ves semavat* Sehhır li matlubi ve sehhır li kalbel () ibni()* İnneke ala külli şey’in kadir* Ecib da’veti ya hayyü ya kayyum* Ya bedias semavati vel ard* Ya malikel mülki ya zel celali vel ikram* Ve sallellahü ala seyyidina muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmeıyn* Vel hamdü lillahi rabbil alemiyn*

hanzalanın verdiği doğrusudur bendekide budur diğer arkadaşın verdiğinde bazı yazım hataları vardı yalnızca bunu sevgi için değil bütün bela ve musibetlerden ve dünya zilletinden korunmak için
dünya işlerinde kimseye muhtaç olmamak için
Ademoğlunun kalplerini teshir altına almak için
hayır kapılarını açmak için günde bir sefer okuyabilirsiniz
Hz ALİ den rivayet edilmiştir
--------------------

ayca Nickli Üyeden Alıntı

arkadaşlar bu dua, sadece soğuyan kişiye yapılan bir dua mı mesela ben sevdiğim insanla bir bilinmezlik içine girdim şu an aramıyo ve ben terkedildim gözüyle görüyorum bunubunun için okuyabilirmiyim benlütfen bir cevap verin

okuyabilirsin Allah senin için en doğru olan şeyi nasip eder eğer o insan senin için artnitette ise gerçek yüzünü görmeni sağlıycak olaylarla karşılaşırsın

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

ben denedim ve oluyor arkadaşlar ama benim sevdiğim yanımdaydı hergün birkez okuyup o uyurken üzerine üfledim ayrıca sadece sevdiğiniz için değil herkese karşı bir tesir içinde okuya bilirsiniz o zaman isimleri zirk etmiyorsunuz onun yerine ve sahhırli kalbel mahlukat diyorsunuz ayrıca sadece niyetlenip bunu okuyorsunuz önden fatihayı okumanıza gerek yok
--------------------
hayır sadece niyetlenip bunu istediğiniz kadar okuyabilirsiniz ama özellikle bir kişi için okuyorsanız öncesinde 3 kere den başlamanızı tavsiye ederim zira kişinin yıldızına ağır gelebilir

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

gazel_goral Nickli Üyeden Alıntı

arkadaşlar bu havas birçok konuda faydalı ama sevgi konusunda özellikle sizden soğuduğunu hissettiğiniz eşiniz veya sevgilinizin üzerine okumak daha etkili olsada uzaktaki sevdiğinizede etkili oluyor

Bismilahirrahmanirrahim
el hamdü lillahi rabbil alemyin Ya hayyü ya kayyum Ecip ya kurayaiyl semiy,an mutıy,a bi hakkıl hamdü lillahi rabbil alemiyn Ve bi hakkıl hayyil kayyum Ve bi hakkıl meleki ebced Errahmanir rahıym Ya rahmanü ya rahiymü ya raufü ya atufecip ya cebrailylü semiy,an mutıy,a Bi hakkır rahmanir rahıym ve bi hakkır raufül atuf Ve bi hakkır meleki hevzahmaliki yevmid diyn Ve bi hakkı ya mukallibel kulub Ve bi hakkıl meleki tıykel Iyyake na,büdü ve iyyake nesteıyn Ya karibü ecib ya miykaiylü semiy,an mutıy,a bi hakkı iyyake na,büdü ve iyyake nesteıyn Ve bi hakkıs seriy,ıl kariybil ma,budil müstean Ve bi hakkıl meleki mensa Ihdinas sıratal müstekıym Ve bi hakkıl kadiril muktedir Ve bi hakkıl meleki faskar Sıratalleziyne en,amte aleyhim Ya allahü ya hakiymü ya aliym Ecip ya aynaiylü semiy,an mutıy,a Bi hakkı sıratalleziyne en,amte aleyhim Ve bi hakkıllahil hakiymil aliym Ve bi hakkıl meleki şetsehıl müvekkeli bil kavaimil arşiyyeh Gayril magdubi aleyhim velad dalliyn Ya kaimü ya aziyzü ecip ya azraiylü semiy,an mutıy,a Bi hakkı gayril magdubi aleyhim velad dalliyn Ve bi hakkıl melekil kaimil aziyzi ve bi hakkıl meleki zedzag El müvekkili bil kavaimil arşiyyeh Allahümme innehü leyse fis semavati deverat Ve la fil ardı gamerat Ve la fil bihari katarat Ve la fil ecsami hakerat Ve la fil kuburi sehadat Ve la fil enfasi hatarat Illa bi devamike arifatün ve müşahedat Ve aleyke delalat Ve fi mülkike müstemirrat Fe bil kudratilleti sehharte biha ehlel eradıyne ves semavat Sahhir li matlubi ve sahhir li kalbel ( Ibni ) Inneke ala külli şey,in kadiyr Ecib daveti ya hayyü ya kayyum Ya bediy,as semavati vel ard Ya malikel mülk Ya zel celali vel ikram Ve sallellahü ala seyyidina muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmeıyn Vel hamdü lillahi rabbil alemiyn

Yukarıda noktalı yerlere istediğiniz kişinin adı sonrada annesinin adı eyer herkese şirin görünmek istiyorsanız o zaman (sahhirli kalbel mahlukat) diyorsunuz Kişi yanınızdaysa her gün abdestli olarak birkez okuyuyup üzerine veya içiceği birşeye üfleyip tatbik edebilirsiniz Eyer uzaktaysa günde en az üç ten az olmamak kaydıyla istediğiniz kadar okuyabilirsiniz 3,5,7,11,21,41 gibi haydi allah dualarınızı kabul hacetlerinizi reva eylesin benim içinde dua edersiniz artık inşaallah

çok güzel bi dua canim kardeşim mutlaka yapicam paylaştiğin için sonsuz teşekkürler,allah seninnde duani kabul etsin

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

arkadaşlar bu havas birçok konuda faydalı ama sevgi konusunda özellikle sizden soğuduğunu hissettiğiniz eşiniz veya sevgilinizin üzerine okumak daha etkili olsada uzaktaki sevdiğinizede etkili oluyor

bismilahirrahmanirrahim
el hamdü lillahi rabbil alemyin ya hayyü ya kayyum ecip ya kurayaiyl semiy,an mutıy,a bi hakkıl hamdü lillahi rabbil alemiyn ve bi hakkıl hayyil kayyum ve bi hakkıl meleki ebced errahmanir rahıym ya rahmanü ya rahiymü ya raufü ya atufecip ya cebrailylü semiy,an mutıy,a bi hakkır rahmanir rahıym ve bi hakkır raufül atuf ve bi hakkır meleki hevzahmaliki yevmid diyn ve bi hakkı ya mukallibel kulub ve bi hakkıl meleki tıykel iyyake na,büdü ve iyyake nesteıyn ya karibü ecib ya miykaiylü semiy,an mutıy,a bi hakkı iyyake na,büdü ve iyyake nesteıyn ve bi hakkıs seriy,ıl kariybil ma,budil müstean ve bi hakkıl meleki mensa ihdinas sıratal müstekıym ve bi hakkıl kadiril muktedir ve bi hakkıl meleki faskar sıratalleziyne en,amte aleyhim ya allahü ya hakiymü ya aliym ecip ya aynaiylü semiy,an mutıy,a bi hakkı sıratalleziyne en,amte aleyhim ve bi hakkıllahil hakiymil aliym ve bi hakkıl meleki şetsehıl müvekkeli bil kavaimil arşiyyeh gayril magdubi aleyhim velad dalliyn ya kaimü ya aziyzü ecip ya azraiylü semiy,an mutıy,a bi hakkı gayril magdubi aleyhim velad dalliyn ve bi hakkıl melekil kaimil aziyzi ve bi hakkıl meleki zedzag el müvekkili bil kavaimil arşiyyeh allahümme innehü leyse fis semavati deverat ve la fil ardı gamerat ve la fil bihari katarat ve la fil ecsami hakerat ve la fil kuburi sehadat ve la fil enfasi hatarat illa bi devamike arifatün ve müşahedat ve aleyke delalat ve fi mülkike müstemirrat fe bil kudratilleti sehharte biha ehlel eradıyne ves semavat sahhir li matlubi ve sahhir li kalbel ( ibni ) inneke ala külli şey,in kadiyr ecib daveti ya hayyü ya kayyum ya bediy,as semavati vel ard ya malikel mülk ya zel celali vel ikram ve sallellahü ala seyyidina muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmeıyn vel hamdü lillahi rabbil alemiyn

yukarıda noktalı yerlere istediğiniz kişinin adı sonrada annesinin adı eyer herkese şirin görünmek istiyorsanız o zaman (sahhirli kalbel mahlukat) diyorsunuz kişi yanınızdaysa her gün abdestli olarak birkez okuyuyup üzerine veya içiceği birşeye üfleyip tatbik edebilirsiniz eyer uzaktaysa günde en az üç ten az olmamak kaydıyla istediğiniz kadar okuyabilirsiniz 3,5,7,11,21,41 gibi haydi allah dualarınızı kabul hacetlerinizi reva eylesin benim içinde dua edersiniz artık inşaallah

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com