![]() |
Fatiha'yı Şerifenin Havası Eşler Arası Sıcaklık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fatiha'yı Şerifenin Havası Eşler Arası Sıcaklıkortalık çorba gibi olmuş ![]() ![]() ![]() hamama giren terler atasözünü dikkate alarak bende yapıcam acaba her okumada fotoğrafa üflemelimiyiz yoksa hiçbişey yapmadan ilk verildiği gibimi yapmalıyız ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fatiha'yı Şerifenin Havası Eşler Arası Sıcaklıkweltttew Nickli Üyeden Alıntı bir haftadan beri ben bu havası okuyorum sevdiğimin hareketlerinin biraz daha değiştiğini fark ettim tavsiye ederim nasıl okudunuz siz uzaktanmı içeceğine filan mı?? buarada çok sevindim faydasını gördünüze inş ![]() bide okurken niyet etmemize gerek varmıdır acaba çünkü içinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fatiha'yı Şerifenin Havası Eşler Arası Sıcaklıkhz ![]() Arkadaşlar ben bugece az önce denedim ![]() Ama ben araştırdığımda duada eksikler olduğunu gördüm okuduğum şekliyle kopyalıyorum HAVVAS-I FATİHA-İ ŞERİFE Bismillahirrahmanirrahiym* Elhamdü lillahi rabbil alemiyn* Ya hayyü ya kayyumü ecib ya rukıyailü semain mütıy’an bi hakkı elhamdü lillahi rabbil alemiyn* Ve bi hakkıl hayyil kayyumi ve bi hakkıl meleki ebced* Er rahmanir rahiym* Ya rahmanü ya rahıymü ya raufü ya atufü ecib ya cebrailü semiy’an mütıy’an bi hakkır rahmanir rahiym* Ve bi hakkır raufil atufi ve bi hakkıl meleki hevzah* Maliki yevmid din* Ve bi hakkı ya mükallibel kulubi ve bi hakkıl meleki tıykel* İyyake na’büdü ve iyyake nesteıyn* Ya karibü ecib ya mikailü semiy’an mütiy’an bi hakkı iyyake na’büdü ve iyyake nesteıyn* Ve bi hakkıs seriy’ıl karibil ma’budil müstean* Ve bi hakkıl meleki mensa* İhdinas sıratal müstekıym* Ve bi hakkıl kadiril muktediri ve bi hakkıl meleki faskar* Sıratallezine en’amte aleyhim* Ya allahü ya hakiymü ya alimü ecib ya aynailü semain mütıylan bi hakkı sıratallezine en’amte aleyhim* Ve bi hakkıllahil hakimil alim* Ve bi hakkıl meleki şetsehıl müekkeli bil kavaimil arşiyyeh* Ğayril mağdubi aleyhim velad dallin* Ya kaimü ya azizü ecib ya azrailü semiy’an mütiy’an bi hakkı ğayril mağdubi aleyhim velad dallin * Ve bi hakkıl melekil kaimil azizi ve bi hakkıl meleki zadzağ* El müekkeli bil kavaimil arşiyyeh* Allahümme innehu leyse fis semavati deveratün* Ve la fil erdı ğameratün*Ve la fil bihari kataratün* Ve la fil ecsami harekatün*Ve la fil kuburi sehatatün*Ve la fil enfasi hataratün* İlla bi devamike arifatün ve müşahedatün* Ve aleyke delalatün* Ve fi mülkike müstemirratün* Fe bil kudratilleti sehharte biha ehlel eradıyne ves semavat* Sehhır li matlubi ve sehhır li kalbel ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hanzalanın verdiği doğrusudur bendekide budur diğer arkadaşın verdiğinde bazı yazım hataları vardı yalnızca bunu sevgi için değil bütün bela ve musibetlerden ve dünya zilletinden korunmak için dünya işlerinde kimseye muhtaç olmamak için Ademoğlunun kalplerini teshir altına almak için hayır kapılarını açmak için günde bir sefer okuyabilirsiniz Hz ALİ den rivayet edilmiştir -------------------- ayca Nickli Üyeden Alıntı arkadaşlar bu dua, sadece soğuyan kişiye yapılan bir dua mı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() okuyabilirsin Allah senin için en doğru olan şeyi nasip eder eğer o insan senin için artnitette ise gerçek yüzünü görmeni sağlıycak olaylarla karşılaşırsın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fatiha'yı Şerifenin Havası Eşler Arası Sıcaklıkben denedim ve oluyor arkadaşlar ama benim sevdiğim yanımdaydı hergün birkez okuyup o uyurken üzerine üfledim ![]() ![]() -------------------- hayır sadece niyetlenip bunu istediğiniz kadar okuyabilirsiniz ama özellikle bir kişi için okuyorsanız öncesinde 3 kere den başlamanızı tavsiye ederim zira kişinin yıldızına ağır gelebilir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fatiha'yı Şerifenin Havası Eşler Arası Sıcaklıkgazel_goral Nickli Üyeden Alıntı arkadaşlar bu havas birçok konuda faydalı ama sevgi konusunda özellikle sizden soğuduğunu hissettiğiniz eşiniz veya sevgilinizin üzerine okumak daha etkili olsada uzaktaki sevdiğinizede etkili oluyor ![]() Bismilahirrahmanirrahim el hamdü lillahi rabbil alemyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yukarıda noktalı yerlere istediğiniz kişinin adı sonrada annesinin adı eyer herkese şirin görünmek istiyorsanız o zaman (sahhirli kalbel mahlukat) diyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çok güzel bi dua canim kardeşim mutlaka yapicam paylaştiğin için sonsuz teşekkürler,allah seninnde duani kabul etsin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fatiha'yı Şerifenin Havası Eşler Arası Sıcaklıkarkadaşlar bu havas birçok konuda faydalı ama sevgi konusunda özellikle sizden soğuduğunu hissettiğiniz eşiniz veya sevgilinizin üzerine okumak daha etkili olsada uzaktaki sevdiğinizede etkili oluyor ![]() bismilahirrahmanirrahim el hamdü lillahi rabbil alemyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yukarıda noktalı yerlere istediğiniz kişinin adı sonrada annesinin adı eyer herkese şirin görünmek istiyorsanız o zaman (sahhirli kalbel mahlukat) diyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|