Uzaktan Celp Etme |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Uzaktan Celp Etmesam1 Nickli Üyeden Alıntı selam kruma cemberi nasil olurdu tarif edermisin,allah simdiden razi olsun,saygilar --- Sonraki mesaj --- selam kruma cemberi nasil olurdu tarif edermisin,allah simdiden razi olsun,saygilar 8 ayetel kürsi okuyun ![]() tek tek okuyup önce sağa sonra sola sonra yukarıya ve asagıya sonra öne ve arkanıza dönuk ufleyıp sadece bır ''hoh''sesi çıkaracaksınız![]() ardından bir tane daha okuyp ısaret parmagınızla kendınızı bır daıre ıcıne alın etrafınızı cevırıyor gıbı sekızıncıyı de okuyup uflemeyın nefesı ıcınıze cekın![]()
|
|
Uzaktan Celp Etme |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Uzaktan Celp Etmeselam kruma cemberi nasil olurdu tarif edermisin,allah simdiden razi olsun,saygilar --- Sonraki mesaj --- selam kruma cemberi nasil olurdu tarif edermisin,allah simdiden razi olsun,saygilar kemtamin Nickli Üyeden Alıntı anlaşma demeyelim de emir vermek gecıyor ıcınde ![]() ancak dırek temas söz konusu deıl![]() sadece okuyorsunuz yapmadan önce elbette ki,ayetel kürsi ile korunma cemberınızı olusturun![]() ![]() |
|
Uzaktan Celp Etme |
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Uzaktan Celp EtmeUGURBOCEGI Nickli Üyeden Alıntı nefsine yenik düşmeyeceksin emin ol arkadaşım dert ne olursa olsun![]() 2 rekat hacet namazı kıl bildiğin duaları oku kıymetlı dıye bildirilen yasin ayetelkursi salavatlar gibi![]() bunları oku ve derdını sadece allaha ac ve ondan ıste![]() emin ol en hayırlı şey olacaktır![]() dileğin olmayacak belki![]() ama hayırsız oldugu ııcn olmadığını ne bılecegız bolca salavat getir hz osman der ki![]() dualar havadadır salavat getirilince allaha ulaşır bol salavatla dua et la ilahe illa ente subhaneke inniy küntü minezzalimin bunu cok oku duanı et ve kabul olmuş dıye sonsuz ınananark artık kafanı o derde takma![]() en buyuk makama havale etin![]() allah kuluna kafi![]() ![]() burdakı cok seyi okudum yaptım ![]() bıcogundan fayda gordum![]() ama ortak noktaları hep dua olarak yapılanlardı buyu tarzı olanları denemedım sadece dualı tarıflerı yapın![]() cin den istenen huddamlardan isteneni degıl![]() hüddamdan istemek ıcın ilim lazım![]() burda daha arapca okumay ı bılmeyen hatta bazı sure adlarını duymamış ınsanlar hüddamlardan bişey bulabıleceklerını umuyolar![]() gelen seytandır ve basınızı belaya sokar allah muhafazaAllah razı olsun uğur böceği söylediğin büyü niteliğindeki şeylere bende karşıyım Allah cümlemizi korusun |
|
Uzaktan Celp Etme |
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Uzaktan Celp EtmeTam buna baslayim diyecekdim, o kiside büyü varza, yapmayin yaziyor Peki ben ne yapim simdi? o kiside büyü oldugunu ap acik belli Uzakda olan esim, bir gün beni istiyor, bir gün beni istemiyor Ama herzaman seni seviyorum diyor bana Ici cok büyük bir bunalimda oldugunu söylüyor, ve bu bunalimin suclusu benim oldugunu söyliyor Beni ne görmek ne duymak istedigini söyliyor Bugün gitmis nummarasini degistirmis, artik ulasamiyorum bile ona Kiz arkadasini aradim, yanindaydi, evet seni seviyorum diyor, ama seni ne duymak, ne görmek istiyorum, hayatimdan cik diyor Bir kac kisi daha önce, annesi buna büyü yapdigini söyledi Ben simdi ne yapim, büyüden anlamam bozmayi anlamam, tek dua bilirim Dua bile edemicem mi simdi yani ? hic bir sey yapamam mi? oturup onun gidisini mi görecem?
|
|
Uzaktan Celp Etme |
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Uzaktan Celp Etmeselam arkdaslar,bazılarımız hatrlr belkı,hüddam dıye bır arkadasıız vardı ![]() onun verdıgı tarıfı paylasmak ıstıyorum![]() deneyıp etkısını gören cok kişi olunca sızınle de paylasmk ıstedım?????????? ????????? ??????? ????????? Ve le sevfe yu’tîke rabbuke fe terdâ ![]() Güzel kardeşlerim uzakdan celp ve muhabbet için uygulama kötü niyetle yapılmaması adına inşallah aynı yazılan gibi uygulayın![]() 100 estafirullah el aziym 100 selavat şerife 66 kere la ilahe illallah ya Allah Arkasından 2013 kere ![]() Bismillahirrahmanirrahiym Ve le sevfe yu’tîke rabbuke fe terdâ Okunur ![]() Sonra bittikden sonra 121 kere Bismillahirrahmanirrahiym Ve le sevfe yu’tîke rabbuke fe terdâ ecib ya ğazaabayil semi’an muti’an ente ğahaszeyuşin bi celbi muhabbetti ve meveddeti ve şehavati filan bin filan (isimler erkek için bin,bayan için binti) elvahen 2 elacele 2 essaate 2![]() Bu uygulamayı saat geç saatte başlayın örnegin bu gece saat 12 de başladıysanız diyer günlerde okuma saati bu zaman dilimine gelsin 5 gece okunur sonra 100 estafirullah el aziym 100 selavat şerife 66 kere la ilahe illallah ya Allah Bitirilir anlamı =Rabbin şüphesiz sana verecek ve sen de hoşnut olacaksın ya ğazaabayil işiterek ve itaat ederek sen ve ğahaszeyuşin cevap ver filan bin filanın muhabbet ettir getir şehavatlı bir şekilde anında kısa zamanda hemen dogrusunu Allah cc bilir bunu yazdım ama inşallah kötü niyetle yapmayın ben buraya bu dertden muzderip kardeşlerim için yazdım selametle vesselam ![]() kolay gelsin ![]()
|
|
|
|