Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
celbi, muhabbet

Celbi muhabbet için

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Celbi muhabbet için

Senin gibi güzel ve değerli bir kardeşimin yanlız olmasına pek inanamasamda sağol

zaferrr Nickli Üyeden Alıntı
ilgin için saolasın

--- Sonraki mesaj ---

Çok güzel iltifat bayıldım Yengeniz beni buldu,arada bir dağınıklığıma söylensede değerimi biliyor hamd olsun

inciseL Nickli Üyeden Alıntı

bunları yapan bu kadar ince erkeği bulursam onu kaybetmemek için dua ararım ben burda

Alıntı Yaparak Cevapla

Celbi muhabbet için

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Celbi muhabbet için

kuzguncuk Nickli Üyeden Alıntı

Sevgili kardeşim böyle bir sıkıntım varsa bence arama şansın varsa hemen ara ve onu ne kadar çok sevdiğini cevap verecek kadar zaman bırakmadan söyle,dikkat et konuşmasın! Sonra ona kır çiçeklerinden bir demet verebilir,hatta biraz sopa yemeyi göz önüne alıp oturduğu yerin önüne seni seviyorum yazdıktan sonra altına zafer diye ilave edersen çok etkili olur Ve yine kapısına hergün bir gönca gül bırakabilirsin Ümit Yaşar'ın güzel bir dörtlüğünü ezberleyip telefonda ya da yüzüne söyleyebilirsen harika olurSevdiğim bir kardeşimsin bu kadar abilik yapalım artıkın

bunları yapan bu kadar ince erkeği bulursam onu kaybetmemek için dua ararım ben burda

Alıntı Yaparak Cevapla

Celbi muhabbet için

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Celbi muhabbet için

kuzguncuk Nickli Üyeden Alıntı

Sevgili kardeşim böyle bir sıkıntım varsa bence arama şansın varsa hemen ara ve onu ne kadar çok sevdiğini cevap verecek kadar zaman bırakmadan söyle,dikkat et konuşmasın! Sonra ona kır çiçeklerinden bir demet verebilir,hatta biraz sopa yemeyi göz önüne alıp oturduğu yerin önüne seni seviyorum yazdıktan sonra altına zafer diye ilave edersen çok etkili olur Ve yine kapısına hergün bir gönca gül bırakabilirsin Ümit Yaşar'ın güzel bir dörtlüğünü ezberleyip telefonda ya da yüzüne söyleyebilirsen harika olurSevdiğim bir kardeşimsin bu kadar abilik yapalım artıkın

Eywallah abii Şu an da hayatım da kimse yok ilerde olursa diye yazdım ilgin için saolasın

Alıntı Yaparak Cevapla

Celbi muhabbet için

Eski 06-27-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Celbi muhabbet için

arkadaşlar dün belirttiğim gibi bugün bu uygulamayı yaptım bu siteye üye olup kavuşmak isteyen tanıdığım, tanımadaığım ,yeryüzünde sevipte kavuşmak isteyen tüm insanlar, ve kendim için yaptım için yaptım duamı başında ve sonunda hacet namazı kıldım başında ve sonunda ismi azam duasını okudum fatiha ,ayetel kürsi, felak, nas sürelerini okudum peygamber efendimiz ,evliyalar erenlerin ve tüm ölmüşlerimizin ruhlarına hediye ettim tüm kalbimle duamı ettim Rabbimin izzeti dergahında kabul ettiğine eminimÇünkü ben sonsuz rahmet ve merhamet sahibi Allahtan istedimtüm kalbimle inanaraköyleki duamı kabul olmuş kapımda hazır bir şekilde beni bekliyor düşündümRabbim büyüktür selamlar

--- Sonraki mesaj ---

herşey Allahtan ve umudum yok yarınlar teşekkür edeimRabbim hepimizi umduğumuza kavuştursunAmin inşallah

Alıntı Yaparak Cevapla

Celbi muhabbet için

Eski 06-27-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Celbi muhabbet için

herşeyallahtan Nickli Üyeden Alıntı

arkadaşlar cehaletimi bağışlayın ama kuşluk vakti tam olarak hangi saatlerdir
yanlış bir vakitte okumak istemem

kusluk vakti nezaman oluyor bilmiorm bilen varsa bi aydinlatsa guzel olur

--- Sonraki mesaj ---

askına dilenciyim Nickli Üyeden Alıntı

Kuşluk vakti, şer’i gündüzün dörtte biri geçtikten sonra başlar, zeval [İstiva] vaktine kadar devam eder Yani imsak vaktine bu dörtte birlik zaman ilave edilince, kuşluk vakti başlar Mesela 21 Aralıkta İstanbul’da imsak 531dir Akşam ise 1644te oluyor Böylece şer’i gündüz 11 saat 13 dakika olup, bunun dörtte biri 2 saat 48 dakikadır Bu imsak vaktine ilave edilince 531+248= 819 bulunur Şu halde, kuşluk bu vakitte başlıyor demektir Bu da aşağı yukarı işrak vakti ile aynıdır Çünkü o gün işrak vakti 813tür Kuşluk namazı, bu vakitten öğleye 20 dakika kalıncaya kadar kılınır (Kısaca söylersek, kuşluk vakti, güneş doğduktan 50 dakika sonra başlayıp, öğleye 20 dakika kalana kadar olan vakittir)

ee tam olarak saat kac oluyor cahillimi bagisaliyn anlamadim da

Alıntı Yaparak Cevapla

Celbi muhabbet için

Eski 06-27-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

Celbi muhabbet için

herşeyallahtan Nickli Üyeden Alıntı

arkadaşlar cehaletimi bağışlayın ama kuşluk vakti tam olarak hangi saatlerdir
yanlış bir vakitte okumak istemem

Kuşluk vakti, şer’i gündüzün dörtte biri geçtikten sonra başlar, zeval [İstiva] vaktine kadar devam eder Yani imsak vaktine bu dörtte birlik zaman ilave edilince, kuşluk vakti başlar Mesela 21 Aralıkta İstanbul’da imsak 531dir Akşam ise 1644te oluyor Böylece şer’i gündüz 11 saat 13 dakika olup, bunun dörtte biri 2 saat 48 dakikadır Bu imsak vaktine ilave edilince 531+248= 819 bulunur Şu halde, kuşluk bu vakitte başlıyor demektir Bu da aşağı yukarı işrak vakti ile aynıdır Çünkü o gün işrak vakti 813tür Kuşluk namazı, bu vakitten öğleye 20 dakika kalıncaya kadar kılınır (Kısaca söylersek, kuşluk vakti, güneş doğduktan 50 dakika sonra başlayıp, öğleye 20 dakika kalana kadar olan vakittir)

Alıntı Yaparak Cevapla

Celbi muhabbet için

Eski 06-27-2012   #7
Prof. Dr. Sinsi

Celbi muhabbet için

BİR kimse eşinin veya bir kimsenin mühabbetini celp etmek için sure-i yasinin birinci mübinine kadar 53 defa okur ise ol kimsenin mühabbetini celp etmiş olur veya uzak bir yerde veya ayrı yaşıyorsa en kısa zaman içinde ol kimseyi elde etmiş olur

not: okuma zamanı sabah kuşlık vaktidir diğer zamanlar içinde okumayınız önce bir boy abdesti alın sonra iki rekat hacet namazı kılınacak ondan sonra okuyunuz

kaynak : mustafa varlı büyük dua kitabı

arkadaşlar kitabta ne yazıyosa size aynısını aktardım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com