![]() |
Güçlü Celp Cin Suresi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güçlü Celp Cin Suresiuzak_kuzey Nickli Üyeden Alıntı canim cok tatlisin burdayim omrum oldukcada kalicam Bu formulde eksik bilgi sadece su hangi gece yapilcagi verilmemis pazartesi ve persembe aksami yani cuma gecesi yatsi namazindan sonra etkili ve mum eridikten sonra ayak basilmayan bi topraga gomuceksiniz, Gomme isi ;eger cuma gecesi okursaniz cuma selasindan once sabah kimseler gormeden gomun derim, 1 hafta icinde pazartesi ve persembede yapabilirsiniz ama yaptiginiz kisiyi sikintidan bogarsiniz haberiniz olsun sıkıntıya bogak kısmı benı sıkıntıya soktu : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
Güçlü Celp Cin Suresi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güçlü Celp Cin Suresicaneriko Nickli Üyeden Alıntı sevgili kuzey bu konuyla ilgili eksik bilgi var mı formülde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() canim cok tatlisin burdayim omrum oldukcada kalicam Bu formulde eksik bilgi sadece su hangi gece yapilcagi verilmemis pazartesi ve persembe aksami yani cuma gecesi yatsi namazindan sonra etkili ve mum eridikten sonra ayak basilmayan bi topraga gomuceksiniz, Gomme isi ;eger cuma gecesi okursaniz cuma selasindan once sabah kimseler gormeden gomun derim, 1 hafta icinde pazartesi ve persembede yapabilirsiniz ama yaptiginiz kisiyi sikintidan bogarsiniz haberiniz olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
Güçlü Celp Cin Suresi |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güçlü Celp Cin Suresiuzak_kuzey Nickli Üyeden Alıntı kesinlikle haklisin tamamen ticari amacli yazilmis ama ben bunu yazan kisiden gerekn eksik bilgileri aldim --- Sonraki mesaj --- Ben son 2 senedir Lahutiye nerdeyse hergun girerim burdaki insanlar beni mutlu ediyor seviyorum onlari sizde biliyorsunuzki sevgi verdikce paylatikca cogalir,aci keder paylastikca azalir,eger actigim konulara dikkat edersen herkese tel tek elimden gelen yardimi sonuna kadar yapmaya calistim,evet suan cok mutluyum! Anlasilan size gore burasi sadece derdin oldugunda girilcek bir site,ama maalesef benim icin oyle degil sevgili kuzey bu konuyla ilgili eksik bilgi var mı formülde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Güçlü Celp Cin Suresi |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güçlü Celp Cin SuresiSana katiliyorum uzak_kuzey bana göre egerki burada sorunlarina cözüm arayanlar varsa,onlarada burada yardim edecek birilerininde olmasi lazim, nedemek yani derdimiz bitti digerlerinden bizene deyipte cekilmekmi gerekiyor?Yoksa herseyi maddiyata döküpte karsiliginda birsey aliptami yapmak gerekiyor ben kendi adima uzak_kuzey in cok yardimini gördüm hicbirsey olmasa bile yardim etme cabasi cok güzel,keske herkes onun gibi olsa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Güçlü Celp Cin Suresi |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güçlü Celp Cin Suresisnoopy_ Nickli Üyeden Alıntı bu kitap benim elimdede var tabiki içinize kuşku salmak için söylemiyorum ama tamamen ticari amaçla yazılmış bir kitap VE EN ÖNEMLİSİ İÇİNDE YAZANLAR EKSİK! tabiki yaptım tuttu oldu diyenlere bişi demiyorum yapın BELKİ tutar ![]() ![]() ![]() kesinlikle haklisin tamamen ticari amacli yazilmis ama ben bunu yazan kisiden gerekn eksik bilgileri aldim --- Sonraki mesaj --- Garipan Nickli Üyeden Alıntı Sevgili dostum sana inanmak isterdim, Ama hala lahutide olman senin soyledikelrine olan guvenimi sarsdi dogrusu, olsaydi gelmezdi diye dusunuyorum :-)) Ben son 2 senedir Lahutiye nerdeyse hergun girerim burdaki insanlar beni mutlu ediyor seviyorum onlari sizde biliyorsunuzki sevgi verdikce paylatikca cogalir,aci keder paylastikca azalir,eger actigim konulara dikkat edersen herkese tel tek elimden gelen yardimi sonuna kadar yapmaya calistim,evet suan cok mutluyum! Anlasilan size gore burasi sadece derdin oldugunda girilcek bir site,ama maalesef benim icin oyle degil |
![]() |
![]() |
![]() |
Güçlü Celp Cin Suresi |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güçlü Celp Cin SuresiBir kırmızı mum üzerine (çok kalın yada çok uzun olmasın) 101 defa Cin suresinin ilk beş ayeti okunur ve matlubun niyetine yakılırsa matlub yapana aşık olur ![]() ![]() Kaynak: Mustafa Yiğit- 500 Aşk Duası ve Tılsımlar Cin Suresinin İlk Beş Ayeti: Kul uhıye ileyye ennehusteme'a neferun minelcinni fekalu inna semı'na kur'anen 'aceben ![]() Yehdiy ilerruşdi feamenna bihi ve len nuşrike birabbina ehaden ![]() Ve ennehu te'ala ceddu rabbina mettehaze sahıbeten ve la veleden ![]() Ve ennehu kane yekulu sefiyhuna 'alellahi şetatatan ![]() Ve enna zanenna en len tekulen'insu velcinnu 'alellahi keziben ![]() |
![]() |
![]() |
|