Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
celp, cin, güçlü, suresi

Güçlü Celp Cin Suresi

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Güçlü Celp Cin Suresi

uzak_kuzey Nickli Üyeden Alıntı

canim cok tatlisin burdayim omrum oldukcada kalicam
Bu formulde eksik bilgi sadece su hangi gece yapilcagi verilmemis
pazartesi ve persembe aksami yani cuma gecesi yatsi namazindan sonra etkili
ve mum eridikten sonra ayak basilmayan bi topraga gomuceksiniz,
Gomme isi ;eger cuma gecesi okursaniz cuma selasindan once sabah kimseler gormeden gomun derim,
1 hafta icinde pazartesi ve persembede yapabilirsiniz ama yaptiginiz kisiyi sikintidan bogarsiniz haberiniz olsun

sıkıntıya bogak kısmı benı sıkıntıya soktu : )

Alıntı Yaparak Cevapla

Güçlü Celp Cin Suresi

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Güçlü Celp Cin Suresi

caneriko Nickli Üyeden Alıntı

sevgili kuzey bu konuyla ilgili eksik bilgi var mı formülde ayrıca gitmediğin için çok mutluyuz sen bir yere gitme kal)

canim cok tatlisin burdayim omrum oldukcada kalicam
Bu formulde eksik bilgi sadece su hangi gece yapilcagi verilmemis
pazartesi ve persembe aksami yani cuma gecesi yatsi namazindan sonra etkili
ve mum eridikten sonra ayak basilmayan bi topraga gomuceksiniz,
Gomme isi ;eger cuma gecesi okursaniz cuma selasindan once sabah kimseler gormeden gomun derim,
1 hafta icinde pazartesi ve persembede yapabilirsiniz ama yaptiginiz kisiyi sikintidan bogarsiniz haberiniz olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Güçlü Celp Cin Suresi

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Güçlü Celp Cin Suresi

uzak_kuzey Nickli Üyeden Alıntı

kesinlikle haklisin tamamen ticari amacli yazilmis ama ben bunu yazan kisiden gerekn eksik bilgileri aldim

--- Sonraki mesaj ---

Ben son 2 senedir Lahutiye nerdeyse hergun girerim burdaki insanlar beni mutlu ediyor seviyorum onlari sizde biliyorsunuzki sevgi verdikce paylatikca cogalir,aci keder paylastikca azalir,eger actigim konulara dikkat edersen herkese tel tek elimden gelen yardimi sonuna kadar yapmaya calistim,evet suan cok mutluyum!
Anlasilan size gore burasi sadece derdin oldugunda girilcek bir site,ama maalesef benim icin oyle degil

sevgili kuzey bu konuyla ilgili eksik bilgi var mı formülde ayrıca gitmediğin için çok mutluyuz sen bir yere gitme kal)

Alıntı Yaparak Cevapla

Güçlü Celp Cin Suresi

Eski 06-27-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Güçlü Celp Cin Suresi

Sana katiliyorum uzak_kuzey bana göre egerki burada sorunlarina cözüm arayanlar varsa,onlarada burada yardim edecek birilerininde olmasi lazim, nedemek yani derdimiz bitti digerlerinden bizene deyipte cekilmekmi gerekiyor?Yoksa herseyi maddiyata döküpte karsiliginda birsey aliptami yapmak gerekiyor ben kendi adima uzak_kuzey in cok yardimini gördüm hicbirsey olmasa bile yardim etme cabasi cok güzel,keske herkes onun gibi olsa
Alıntı Yaparak Cevapla

Güçlü Celp Cin Suresi

Eski 06-27-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Güçlü Celp Cin Suresi

snoopy_ Nickli Üyeden Alıntı

bu kitap benim elimdede var tabiki içinize kuşku salmak için söylemiyorum ama tamamen ticari amaçla yazılmış bir kitap VE EN ÖNEMLİSİ İÇİNDE YAZANLAR EKSİK! tabiki yaptım tuttu oldu diyenlere bişi demiyorum yapın BELKİ tutar

kesinlikle haklisin tamamen ticari amacli yazilmis ama ben bunu yazan kisiden gerekn eksik bilgileri aldim

--- Sonraki mesaj ---

Garipan Nickli Üyeden Alıntı

Sevgili dostum sana inanmak isterdim, Ama hala lahutide olman senin soyledikelrine olan guvenimi sarsdi dogrusu, olsaydi gelmezdi diye dusunuyorum :-))

Ben son 2 senedir Lahutiye nerdeyse hergun girerim burdaki insanlar beni mutlu ediyor seviyorum onlari sizde biliyorsunuzki sevgi verdikce paylatikca cogalir,aci keder paylastikca azalir,eger actigim konulara dikkat edersen herkese tel tek elimden gelen yardimi sonuna kadar yapmaya calistim,evet suan cok mutluyum!
Anlasilan size gore burasi sadece derdin oldugunda girilcek bir site,ama maalesef benim icin oyle degil

Alıntı Yaparak Cevapla

Güçlü Celp Cin Suresi

Eski 06-27-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

Güçlü Celp Cin Suresi

Bir kırmızı mum üzerine (çok kalın yada çok uzun olmasın) 101 defa Cin suresinin ilk beş ayeti okunur ve matlubun niyetine yakılırsa matlub yapana aşık olur Denenmiştir

Kaynak: Mustafa Yiğit- 500 Aşk Duası ve Tılsımlar

Cin Suresinin İlk Beş Ayeti:
Kul uhıye ileyye ennehusteme'a neferun minelcinni fekalu inna semı'na kur'anen 'aceben
Yehdiy ilerruşdi feamenna bihi ve len nuşrike birabbina ehaden
Ve ennehu te'ala ceddu rabbina mettehaze sahıbeten ve la veleden
Ve ennehu kane yekulu sefiyhuna 'alellahi şetatatan
Ve enna zanenna en len tekulen'insu velcinnu 'alellahi keziben

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com