![]() |
Kaçan kişiyi geri getirmek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaçan kişiyi geri getirmeküstünkural Nickli Üyeden Alıntı Senin konuyu anlamadığın ortada ![]() ![]() 1 filan ibin filan,isteklinin adı ve anne adı 2filaneh binti filaneh,istekli olan kızın adı ve anne adı ![]() ![]() Kardeşlerim dikkat etmeniz gereken bir husus daha var! ![]() ![]() isimlerrin yazılış sırası,tılsım veya muska-amulet her ne yaparsanız yapın isimlerin önde isteklimi yoksa arkadamı yazılır? ![]() Sorduğum soruyu bilemiyorsanız büyü size geri dönecektir! ![]() ![]() Hiç duymadınızmı bu tür söylentileri?, tılsım yaptırdım sanki ben ona dahada bağlandım oysa beni sevmesi gereken oydu ![]() ![]() Yanlış uygulamaların sonucunda sizin yaptığınızın kat ve kat size dönmesine neden olacaktır ![]() ![]() ııı de burda kavtın haklı emınne bın ahmet dıe bısey olamaz emıne oglan mı kardesım :S:Sve sunu da eklıyım kavtın de bılgısızse dorumdakılerın yzude 95 i kör cahıldır(gercı buuk bı oran cıdden cok bılgısız ya neyse) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaçan kişiyi geri getirmekrifatyerlikaya Nickli Üyeden Alıntı ------------------ Kardeş peki anlamak için soruyorum ![]() Kuran inmeden de önce büyü vardı ![]() ![]() tabiki diyer dinlerde vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaçan kişiyi geri getirmekbu vereceğim formulu sadece eşi veye da evladı veya da borcunu ödemeyen kişi içindir kısacası senden kaçan kişilere yapılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bakara süresinin 260 ayetini bi kağıda yazın yada yazdırın ama itikatlı kişi yazsın sonra isimlerini ve anne isimlerini yazsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şeklinde yazılamlıdır önce kendi isimleri bin ve binti de yazılacak arapcada bin erkek demek binti kadın demektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve iz kale ibrahımü rabbi erinı keyfe tuhyil mevta* kale e ve lem tü'min* kale bela ve lakil li yatmeinne kalbı* kale fe huz erbeatem minet tayri fe surhünne ileyke sümmec'al ala külli cebelim minhünne cüz'en sümmed'uhünne ye'tıneke sa'ya* va'lem ennellahe azızün hakım ?????? ????? ???????????? ????? ??????? ?????? ??????? ?????????? ????? ???????? ??????? ????? ????? ???????? ?????????????? ??????? ????? ?????? ?????????? ????? ????????? ??????????? ???????? ????? ??????? ????? ????? ?????? ?????????? ??????? ????? ?????????? ??????????? ??????? ????????? ????? ?????? ??????? ??????? 260-Bir vakit Ibrahim: "Rabbim, bana ölüleri nasil dirilttigini göster ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|