Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
geri, getirmek, kaçan, kişiyi

Kaçan kişiyi geri getirmek

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

üstünkural Nickli Üyeden Alıntı

Senin konuyu anlamadığın ortada2türlü yazılır

1 filan ibin filan,isteklinin adı ve anne adı

2filaneh binti filaneh,istekli olan kızın adı ve anne adı

Kardeşlerim dikkat etmeniz gereken bir husus daha var!
isimlerrin yazılış sırası,tılsım veya muska-amulet her ne yaparsanız yapın isimlerin önde isteklimi yoksa arkadamı yazılır?

Sorduğum soruyu bilemiyorsanız büyü size geri dönecektir!

Hiç duymadınızmı bu tür söylentileri?, tılsım yaptırdım sanki ben ona dahada bağlandım
oysa beni sevmesi gereken oydu

Yanlış uygulamaların sonucunda sizin yaptığınızın kat ve kat size dönmesine neden olacaktır

ııı de burda kavtın haklı emınne bın ahmet dıe bısey olamaz emıne oglan mı kardesım :S:Sve sunu da eklıyım kavtın de bılgısızse dorumdakılerın yzude 95 i kör cahıldır(gercı buuk bı oran cıdden cok bılgısız ya neyse)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

rifatyerlikaya Nickli Üyeden Alıntı

------------------

Kardeş peki anlamak için soruyorum
Kuran inmeden de önce büyü vardı Ozaman neye göre yapıyorlardı büyüyü

tabiki diyer dinlerde vardıilk önce buyunun yapılmasını bilmek lazım çok eski buyuler varbuyu 4 buyuk dindede vardı kuranı karim en son inen yuce kitapbuyu yapılırken cinnelere dayanır bunla bereber ayetin hukmu girergerçekten bilgi alacaksan özele yaz burada buyu ile ilgili yazmak istemiyorum özelde anca belli bi yere kadar anlatabilirim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

bu vereceğim formulu sadece eşi veye da evladı veya da borcunu ödemeyen kişi içindir kısacası senden kaçan kişilere yapılırarkadaşlar bunu tarif ettğim şekilde yaparsanız bi zarar görmezsiniz ama sırf keyfiyat için yapılırsa ciddi anlamda zarar görürsünzbenim bunu yazma gayem haklı olupda hakkını alamayan ve eşi kaçmış olupda yuvası dayılanlar için yazdım

bakara süresinin 260 ayetini bi kağıda yazın yada yazdırın ama itikatlı kişi yazsın sonra isimlerini ve anne isimlerini yazsınmesela kaçan karı koca diyelim kaçan kişinin adı ayşe anneside fatma onun geri gelmesini isteyen kişede mehmet anneside emineşimdi ayeti yazdıkşimdi ismleri yazalım fatma binti ayşe emine bin ahmet
şeklinde yazılamlıdır önce kendi isimleri bin ve binti de yazılacak arapcada bin erkek demek binti kadın demektirsonra bu kagıdın üstüne gelecek kişinin yani ayşe ve fatma nın ismlerini ebced le hesap edip toplam rakam ne ise ayeti yazıldıktan sonra o sayı kadar ayete ayni yazmış olduğunuz kağıda okuyacaksınz ve niyeleneceksiniz gelelim kayıdı ne yapacaksınzı kağıdıda rüzgara maruz kalacak şekilde yani devemlı rüzgardan sallanacak ama size yakın biryarda olsun eviniz bakçesi veyada balkon olabilr kağıdın kenarından delin iple bağlayın ipin bi ucundada ascağnız yere bağlayınyatsıdan sonra 14 gün boyu yazdığınız ayeti 100 kere okuyacaksınız tabiki niyetizle beraber tam itikatiniz varsa nasıl geldiklerini görürsünüzaslında saat önemi de var yapılacak ismi ve anne adıyla beraber ebcedle toplayın 24 bölünaslında küçük ebced le ama malesf bunu veremem buyuk ebcedde işinizi rahat bi şekilde görecektirallah kalbinize göre versin

Ve iz kale ibrahımü rabbi erinı keyfe tuhyil mevta* kale e ve lem tü'min* kale bela ve lakil li yatmeinne kalbı* kale fe huz erbeatem minet tayri fe surhünne ileyke sümmec'al ala külli cebelim minhünne cüz'en sümmed'uhünne ye'tıneke sa'ya* va'lem ennellahe azızün hakım

?????? ????? ???????????? ????? ??????? ?????? ??????? ?????????? ????? ???????? ??????? ????? ????? ???????? ?????????????? ??????? ????? ?????? ?????????? ?????
????????? ??????????? ???????? ????? ??????? ????? ????? ?????? ?????????? ??????? ????? ?????????? ??????????? ??????? ????????? ????? ?????? ??????? ???????

260-Bir vakit Ibrahim: "Rabbim, bana ölüleri nasil dirilttigini göster" demisti Allah buyurdu: "Yoksa inanmadin mi?" Ibrahim: "Inandim, ancak kalbimin iyice yatismasi için" dedi Allah buyurdu ki: "Öyle ise kuslardan dördünü tut ve onlari kendine çevir, iyice tanidiktan sonra her dag basina onlardan birer parça dagit Sonra onlari çagir, kosa kosa sana gelsinler Bil ki, Allah gerçekten güçlüdür ve hikmet sahibidir"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com