Celbi ve tesir yapılışı ve uyulması gereken hususlar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Celbi ve tesir yapılışı ve uyulması gereken hususlarsayın maksimum iyi diyorsunda zina ve büyü olmadığını nerden biliyorsun acaba bir sorum ilahiyyat konularının kaçta kaçına muktedirsin![]() dinin haram dediğini nasıl sevap yaptınız bu dinin temeli bumudur?zina çeşitlerini dini hükmünü verinde bizde bilelim ![]() demekki biz cahiliz bilen arkadaşlar cevap versin?kalben değil elini vicdanına koyup dinen allah için cevap versin bilirsiniz ki kitap 2 tartafıda kesen kılçtır gün gelir laf sahibini çarpar![]() Diger actiginiz konuda vicdandan bahsedip, sonrada böyle bir konu aciyorsunuz, anlamadim sizin vicdaniniz nerede? Bende esimden ayrildim ve asla beni bu tür uygulamalarla geri döndürmesini istemem!! Elinizi kalbinize koyupta siz bir düsünün, bu verdiginiz uygulama büyümüdür degilmidir? Verdiginiz fomül sonucta kisinin özgür iradesine müdahale etmekte! Baskalarini harami sevap yapmakla sucluyorsunuz ama sizin helal anlayisinizda demekki bu kadar ![]()
|
|
Celbi ve tesir yapılışı ve uyulması gereken hususlar |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Celbi ve tesir yapılışı ve uyulması gereken hususlar????????????????????????? ????????????????????????? ???????????? ?? ? ??????? ????( ) ??? (???) ( ) ????( )yukarıda bahsi geçen celp gizli ilmilerden alıntı olup kuvvetli bir formüldür çarşamba perşembe cuma gece yarısı matlubun celp ve niyeti3adet kagıda yazılıp hergece bir kağıda 21 defa okunup içine 1 günlük 3 yenibahar tanesi konulup yakılır birinci paranteze yapılacak kişinin adı 2 paranteze annesi 3 paranteze baba adı yazılır eğer matlup kadın ise ibni yerine binti yazıp anne adı yerine önce baba adı yazılması gerekir davetli bir celp olduğundan dolayı tesiri şiddetli olabilir ve tehlikelidir okumaya besmelesiz başlanması abdestli okunması gerekir okumaya başlamadan 8 ayetel kürsi okunup korunmaya alınmak gerekir okunacak kısımterşin 6 defa teryuşin 6 feyuşin 6 meşluşin 6 merşin 6 berşin 6 şekşin 6 elvahan 3 elacele 3 ya ruhaniyyeti hazihil esma-i bicelbi filan ibni veya binti filan ve ibni filan filan diye yazdığımız kısımlara isimler eklenmelidir esma kısmının manası batıni olup dua bölümünün manası ey bu esmaların ruhanileri filandan oğlu filanı ve filan oğlunu çağırın ve bu konu ile birlikte vaktim oldukça sizlerle çeşitli celplerin yapılışını anlatacağım türkçe mealleri ile birlikte celp muhabbet vs konularda size bu konu üzerinden yardımda bulunacağım konu için sorunuz olursa buradan sorup cevap alabilirsiniz hepinize saygı ve selamlar bu tip terkipler evli olan ve ayrı kişilerin yuvasının kurtulması için mücerreb olup keyfe keder hale yapılması halinde ruhanilerin zararına maruz kalınır kabalist bir uygulamadır bilginize![]()
|
|
|
|