|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
babaannemin, dua, evlilik, formulü, hayırlı, için |
![]() |
Hayırlı Bir Evlilik İçin Babaannemin Dua Formulü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayırlı Bir Evlilik İçin Babaannemin Dua FormulüNahl Suresinin 72 ![]() ![]() ![]() Vallahü ceale leküm min enfüsiküm ezvacev ve ceale leküm min ezvaciküm benıne ve hafedetev ve razekaküm minet tayyibat e fe bil batıli yü'minune ve bi nı'metillahi hüm yekfurun 72- Allah size kendi nefislerinizden eşler yarattı ve size eşlerinizden çocuklar ve torunlar yarattı ve sizi güzel şeylerden rızıklandırdı ![]() sadece tayyibata kadar okuyacagkmiz dogru mudur? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayırlı Bir Evlilik İçin Babaannemin Dua Formulüseblaaa Nickli Üyeden Alıntı Gerekli olan bazı şeyler var, önce onları söyleyelim ![]() 1- Normal bir mendil büyüklüğünde ipekli kırmızı bir kumaş parçası ve ya kullanılmamış kırmızı ipek bir mendil ![]() ![]() ![]() 2- Hiç kullanılmamamış bir iç çamaşırı ![]() ![]() ![]() Yapılacağı zaman: Her hangi bir gece, yatsı namazından sonra yapılabilir ![]() Başlamada önce gusul abdesti alınacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Temiz bir niyet ve tam bir inanç ile yaptığınız takdirde 1-2 ay içinde hayırlı bir eş karşınıza çıkıyor ve evlenme arzunuz hayırlısı ile gerçekleşiyor ![]() ![]() ![]() ![]() Nahl suresi 72 ![]() Bismillahirrahmanirrahim ![]() Vallahü ceale leküm min enfüsiküm ezvacen ve ceale leküm min ezvaciküm benine ve hafedeten ve rezakaküm minet tayyibat ![]() Meali : Allah, size, kendinizden zevceler verdi ve size zevcelerinizden oğullar, torunlar verdi ![]() ![]() Allah Razı Olsun 1 ![]() Yoksa gusül aldıktan ve kullanılmamış çamaşırı giyip namaz kıldıktan sonra mı hazırlayıp da zikire başlıyacağız? 2 ![]() ![]() ![]() ![]() Çünki her yüz kerede bir okuduktan sonra 56 kalıyor Teşekkür ederim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayırlı Bir Evlilik İçin Babaannemin Dua Formulüayrıca arkadaşım ben dua etmeyi çok seviyorum inan yürekten rica ediyorum senden gerçekten bildiğin ne kadar dua formülü varsa biz lahuti ailesiyle paylaş inan çok hayır duası alıyorsun babaanne torun ikinizde cennetliksiniz senin duaların devamını dört gözle bekliyorum ve ben üzerimde büyü gibi kısmet bağlılığı gibi bişey seziyorum sanki yani herşeyim ters gidiyo bundanda sadece dualarla kurtulucağımı bildiğim için öyle maddiyat güden herşeyi yarım yamalak yapan insanlara gitmek istemiyorum senden ricam var canım babaannene büyüden kurtulmak için dua tertipleri sorabilirmisin lahuti sitesindeki bi çok insanın da bu derden muzderip olduğu ortada umarım yardımcı olursun bitane arkadaşım dua tertiplerini bekliyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayırlı Bir Evlilik İçin Babaannemin Dua FormulüArkadaşlar, babaanem yeni bir dua tertibi verdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gerekli olan bazı şeyler var, önce onları söyleyelim ![]() 1- Normal bir mendil büyüklüğünde ipekli kırmızı bir kumaş parçası ve ya kullanılmamış kırmızı ipek bir mendil ![]() ![]() ![]() 2- Hiç kullanılmamamış bir iç çamaşırı ![]() ![]() ![]() Yapılacağı zaman: Her hangi bir gece, yatsı namazından sonra yapılabilir ![]() Başlamada önce gusul abdesti alınacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Temiz bir niyet ve tam bir inanç ile yaptığınız takdirde 1-2 ay içinde hayırlı bir eş karşınıza çıkıyor ve evlenme arzunuz hayırlısı ile gerçekleşiyor ![]() ![]() ![]() ![]() Nahl suresi 72 ![]() Bismillahirrahmanirrahim ![]() Vallahü ceale leküm min enfüsiküm ezvacen ve ceale leküm min ezvaciküm benine ve hafedeten ve rezakaküm minet tayyibat ![]() Meali : Allah, size, kendinizden zevceler verdi ve size zevcelerinizden oğullar, torunlar verdi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Hayırlı Bir Evlilik İçin Babaannemin Dua Formulü |
![]() |
![]() |
#5 |
dilefruz
|
![]() Cevap : Hayırlı Bir Evlilik İçin Babaannemin Dua Formulübu soruların cevabını ben de merak ediyorum Allah Razı Olsun 1 madde; Kırmızı ipekli kumaşın üzerine yazmayı ve okumayı önceden mi hazır edeceğiz? Yoksa gusül aldıktan ve kullanılmamış çamaşırı giyip namaz kıldıktan sonra mı hazırlayıp da zikire başlıyacağız? 2 madde; Nahl Suresi 72 ayeti "Ya Allah CC" zikrini tamamladıktan sonra yine 66 kere okunacak değil mi? Çünki her yüz kerede bir okuduktan sonra 56 kalıyor |
![]() |
![]() |
|