Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
birini, getirmek

Birini Getirmek

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Birini Getirmek

crysania sanırım yanlış bir tabir kullandım sudan sebep değil bizim dışımızda gelişen ailevi vs sorunlar yüzünden demeliydim tabi insan düşünüyor yine de sevgi mücadele etmeyi gerektirmez mi neden böyle oluyor diye, üstelik bırakın verilen sözleri filan dedim ya sevildiğini bile bile ayrı kalmak çok acı allah kimsenin başına vermesin çok zor, siz durum her neyse kabullenmeyi tercih etmişsiniz belki en doğrusu odur insana daha az acı verir ama şu da bir gerçek insan yaşamadan anlamıyor bazı şeyleri demek ki bizde yaşacağız ve öğreneceğiz
Alıntı Yaparak Cevapla

Birini Getirmek

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Birini Getirmek

hawaslae er gec tutar yeter kı sartlara tam uyulsun zaten cogu hawas kıtabının basında da en ufak bı suphe duyuyosanız hıc kalkısmayın der ama sunu sölıyım ben de cewırgelı bır kac hafta ust uste yaptım su sekıld eokudum:cuma gunu sala ıle ezan waktı arasında yedı kere okudum uc hafta falan dewam ettım bı de surhubad dusaı kuddurııye duası falan wardır onları da aklıma estıkce okudum döndu :d ama hawas daha garantılı gelıo bana benm bı arkadsım bu konuda usta kendısı hrıstıyan oldugu halde bı hawas yapıor ertesı gun tutuo en gec bı hafta da alıo ıstedıgını benden sölemesı ınanarak yapın arkadsalr en ufak kusku duyamayın derım ben kolay gelısn
--------------------
gunluk dedıgın beyaz bı tas gıbı bısye ufak ufak boncuk gıbıaktarlardan beyaz gunluk deyıp alırısn onu ateste yakmıcakısn buhur edıcekısn ben buna da bı formul buldum utuyu fıse tak kızdır ustune gunluklerı koy cok gusel buhur oluoooo

Alıntı Yaparak Cevapla

Birini Getirmek

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Birini Getirmek

Tergab ism-i celilinin esma-i hüsnadan karşılığı Cenabı Hakk'ın Ya Selam ism-i Şerifidir

Berheş ism-i şerifinin karşılığı esma-i hüsna'dan Ya Allah, Ya Muktedir ism-i şerifleridir Mikâil(as)'in tesbihi bu ism-i celildir

BİRİNİ GETİRMEK:

Bir kimseyi getirmek isteyen, ???????? (tergab) , ???? (berheş) ism-i celillerini 1209 defa okur Her yüz defada ism-i celillerin hadimi meleklerden yardım istemek için ??????????? (Zehrâyil) , ??????????? (Şeytâyil) isimleri okunur Okuma gece yarısından sonra yapılmalıdır Ayrıca okuma esnasında günlük yakılarak buhur yapılmalıdır

Kaynak: Berhetiyye Havas ve Esrarı - Arim Pamuk, Sayfa 19

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com