Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açmak, evlilik, için, kısmetini, nikah

Nikah (evlilik) Kısmetini Açmak İçin

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

canım bendeki muska ya fettah değil eminim ya gaffarmı öyle bişey işde tam kesin bişey demek istemiyorum gerçekdn çok aradım sietede amaki bulamadım ama ya fettah zikrini çokca çekerim bana açtırmayın şimdi muskayı
--------------------

YAKAMOZ06 Nickli Üyeden Alıntı

bağli ben yapmadım Yazdım ama kısmet olmadı Bilmiyorum Ama sayfada arapça olarak yazmış olanlar var ve sonuç alanlar var

Yahu aklıma düşürdünüz Yazıp takayım bari Arapça yazıp takacağım

bencede yaz derim denemekden ve taşımakdan zarar gelmez ben çantamda taşıyorum çantada taşıyabilirsin

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

gardenya Nickli Üyeden Alıntı

canım benimde ihtiyacım var bende hep hayırlısını istiyorum Allahtan bende öğrenebilirmiyim muskayı nasıl yaptın? duygusal_kiz inşallah senin için hayırlısı olur Rabbim gönlüne göre hayırlısı ile nasip etsin

duygusal_kiz Nickli Üyeden Alıntı

sağolasın canım gerçekden bende şaşkınım hiç oratada yokken bu gelecek insanlarıda tanımıyorum görücü usulu diyebilirim muska işine gelirsek ben ya gaffar ismi şerifi muska olarak taşıyorum yanlış hatırlamıyorsam ya gaffardı burda yada başka sitede bulmuştum bununla ilgili biligiyi ama kesin emein değilimfakat ya fettah çok güzel ve etkilisürekli okuyun derimallahdan herzamn hayırlısını dileyin bana gelecek kişide hayırlısıyla gelsin olacaksa hayırlısıyla olsun

evlılık ıcın ya fettahın vekfı vardır yazılıp ustunde tasınılır ve hergun adeti kadar ya fettah okunur

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Merbaha arkadaşlar, evlilik için bulduğum bir uygulama (ben denemedim henüz), olduğu gibi aktarıyorum Umarım işinize yarar

''Eğer bir kişi evlenemiyorsa evlilik konusunda kadın olsun erkek olsunşansı yoksa ve şansını açtırmak istiyorsa, bir gün oruç tutacak, aşağıdaki duayı 10 güne kadar her gün 10 defA okuyacak Allah'ın izniyle 10 gün içinde evlenecek işte evlilik duası:

Bakara 221: Ve la tenkihul muşrikati hatta yü'minun, ve le ementüm mü'minetüm hayrum mim müşriketiv ve lev a'cebetküm, ve la tünkihul müşrikine hatta yü'minu, ve le abdüm mü'minün hayrum mim müşrikiv ve lec a'cebeküm, ülaike yed'une ilen nar, vallahü yed'u ilel cenneti vel mağfireti bi iznih, ve yübeyyinü ayatihi lin nasi leallehüm yetezekkerun

Nisa 25-127: Ve mel lem yesteti' minküm tavlen ey yenkihal muhsanatil mü'minati fe mim ma meleket eymaüküm min feteyatikümül mü'minat vellahu a'lemü bi imaniküm ba'duküm mim ba'd fenkihuhünne bi izni ehlihinne ve atuhünne ücurahünne bil ma'rufi muhsanatin ğayra müsafihativ ve la müttehizati ahdan fe iza uhsinne fe in eteyne bi fahişetin fe aleyhinne nifsü ma alel muhsanati minel azab zalike li men haşiyel anete minküm ve en tasbiru harul leküm vellahüm ğafurur rahiym
Ve yesteftuneke fin nasi' kulillahü yüftiküm fihinne ve ma yütla aleyküm fil kitabi fi yetamen nisaillati la tü'tunehunne ma kütibe lehünne ve terğabune en tenkikuhünne vel müstad'afine minel vildani ve en tekumu lil yetama bl kıst ve ma tef'alu min hayrin fe inellahe kane bihi alima
Mümtehine 10: Ya eyyuhelleziyne amenu iza caekumulmu'minatu muha ciratin femtehinuhunne allahu a'lemu biiymanihinne fein 'alimtumuhunne mu'minatin fela terci'uhunne ilelkuffari la hunne hillun lehum ve la hum yehillune lehunne ve atuhum ma enfeku ve la cunaha 'aleykum en tenkihuhunne iza ateytumuhunne ucurehunne ve la tumsiku bi'isamilkevafiri ves'elu ma enfaktum velyes'elu ma enfeku zalikum hukmullahi yahkumu beynekum vallahu 'aliymun hakuymun
Nur 32-60: Ve inkihül eyama minküm ves salihiyne min ibadiküm ve imaiküm iy yekun fükarae yuğnihimüllahü min fadlih vallahü vasiun alim
Vel kavaidü minen nisaillati la yercune nikahan fe leyse aleyhinne cünahuney yeda'ne siyabehünne ğayra müteberricatim bi zineh ve eyyesta'fifne hayrul lehünn vallahü semiun aim''

Kaynak: Serkan Tekin 'Dualarla Terapi'
Nokta Kitap 2007
ISBN: 978-9944-174-39-8

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com