![]() |
Tespih ile Yapılan Çevirgel |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tespih ile Yapılan Çevirgel*ness* Nickli Üyeden Alıntı iki gece cevirgel,11 adım,313 ayet-el kürsi,2-3 kez istihare,sonra 2-3 kez yasin ile dua ettim,44 kez bi dua vardı onu ettim,valla hatırlayamadıklarım da var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu şekilde anlamsızca yapılan dualar sadece biryakarış olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tespih ile Yapılan ÇevirgelORKİDE Nickli Üyeden Alıntı başka neler yaptın iki gece cevirgel,11 adım,313 ayet-el kürsi,2-3 kez istihare,sonra 2-3 kez yasin ile dua ettim,44 kez bi dua vardı onu ettim,valla hatırlayamadıklarım da var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tespih ile Yapılan ÇevirgelBence yaptığın büyü olmadıktan sonra, bir sakıncası yok xeryo ![]() ![]() ![]() ![]() Bence tabi bu benim fikrim, evli olmayan ve birini seven insan o kişi için Allah' a dua etmesi, evli olan fakat eşini kendisine bağlamak için büyü yaptırandan daha masumdur ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tespih ile Yapılan Çevirgelbunu yapıp da dileği gerçekleşen bi arkadaş varsa nasıl başladığını anlatabilir mi? yani aslında nasıl yapılacağını anladım fakat başlangıcı konusunda kafam karışıtı ![]() ilk olarak 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ilk nasıl başlamak lazım bi açıklayan olursa çok sevinirim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tespih ile Yapılan ÇevirgelArkadaşlar yaptığım ve etkisini gördüğüm bir formülü yazıyorum size ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 99luk tespihi alıp önce sevdiğiniz ve dönmesini istediğiniz kişiyi anne adıyla beraber anarak niyetinizi söylüyorsunuz ![]() Bismillahirrahmanirrahîm deyip tespihten bir tane atıyorsunuz Bismillahirrahmanirrahîm deyip ikinciyi atıyorsunuz sonra tekrar Bismillahirrahmanirrahîm deyip geri dönüyorsunuz en başa ![]() ![]() ![]() Bismillahirrahmanirrahîm deniyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|