|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
geri, kazanmak, kişinin, merhametini, sevdiği, şefkat |
![]() |
Sevdiği Kişinin Şefkat ve Merhametini Geri Kazanmak için |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevdiği Kişinin Şefkat ve Merhametini Geri Kazanmak içinhaklısın aslında ![]() ![]() ![]() ben elimden geldiğince yatsı namazından sonra iki rekatta Allah rızası için iki rekat peygamber efendimiz için kılmaya çalışıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevdiği Kişinin Şefkat ve Merhametini Geri Kazanmak içinBir insana düşmanınız dahi olsa 40 gün hakkında iyi şeyler söylerseniz dostunuz olur ![]() ![]() Şunuda bilmenizi isterimki ettiğiniz muhabbet duaları sadece kısa bir müddet etkisini göstermekte bir müddet sonra tekrar etmeniz gerekmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() Ulu kuşlar yuva yaptı başımda Ben mevlayı görür oldum düşümde Yürü leyla yürü durma karşımda Leyla leyla derken Mevlayı buldum der |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevdiği Kişinin Şefkat ve Merhametini Geri Kazanmak içinSELAMÜN aleyküm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şen hislerinin değişmesidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevdiği Kişinin Şefkat ve Merhametini Geri Kazanmak içinAşağida gelecek olan ayet-i kerime, kendisinden yüz çevrilerek ortada bırakılan kimseye, çevresinin tekrar ilgi duymasının ve herhangi bir hile ve desisenin önlenerek fenalıktan korunmak için faydalanılacak mübarek bir ayeti kerimedir ![]() Ente yâ rabbî hasbî alâ (Burada ilgi duymasi istenen kişinin ismi söylenir) a'tıf kalbehû aleyye ve zellilhü lî, diye dua ederse Cenabı Hakk ilgi beklediği kimsenin gönlünü o kimseye yöneltir, şefkat ve merhametini geliştirir ![]() ![]() Fe in tevellev fe kul hasbiyallâhü lâ ilâhe illâ hû, aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azıym ![]() : Arif Pamuk |
![]() |
![]() |
|