Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
geri, kazanmak, kişinin, merhametini, sevdiği, şefkat

Sevdiği Kişinin Şefkat ve Merhametini Geri Kazanmak için

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

haklısın aslında
ben elimden geldiğince yatsı namazından sonra iki rekatta Allah rızası için iki rekat peygamber efendimiz için kılmaya çalışıyorum dua ederken buradaki muhabbet dualarından allahım doğru seyi yapmıyosam kabul etme beni affet hataya düştüğüm için diyorum ve hayırlısı ile dönmesini isterken eger olmayacaksa benim kalbimden uzaklaştır diyorum ama insan bikaç gun iyi giderken bikaç gun çok kötü oluyor, özlüyor, ya da nefsine yenik düşüyo bilemiyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Bir insana düşmanınız dahi olsa 40 gün hakkında iyi şeyler söylerseniz dostunuz olurSiz Allah ı ne kadar çok seviyorsanız o kadar çok sevilir;ne kadar saygı duyuyorsanız o kadar çok saygı görür ve ne kadar çok onun için hizmet ediyorsanız o kadar çok sişzede hizmet ederlerGerisi inanın teferruattan ibarettir
Şunuda bilmenizi isterimki ettiğiniz muhabbet duaları sadece kısa bir müddet etkisini göstermekte bir müddet sonra tekrar etmeniz gerekmektedirHangi muhabbet duasını okursanız okuyun yada hangi büyüyü yaparsanız yapın ya hayırdan yada şerden başka birşey elde edemeyeceksinizEn hayırlısı 2 rekat hacet namazı kılın ve hayırlıysa nasip et falancayı yaklaştır değilse beni ondan soğut demedikçe tam manasıyla muradınıza eremezsinizBunu kesinlikle demenizi tavsiye ederimFarklı şeylere gerek yok
Ulu kuşlar yuva yaptı başımda
Ben mevlayı görür oldum düşümde
Yürü leyla yürü durma karşımda
Leyla leyla derken Mevlayı buldum der

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

SELAMÜN aleyküm arkadaşlar bakıyorumda hepimiz aynı dertten muzdaribimiz hepimiz onları bekleyıp onlar için dua ediyoruz ŞÜPHESİZKİ O yerin VE 7 kat arşında RABBİ OLAN RAHMETİ SONSUZ ALLAHIMIZ sesimizi duyuyor UMARIM hepimimizin duası en hayırlı şekilde kabul olur ama sabredin dostlar dualarınıza devam edin O YÜCE RABBİMİZ pek MERHAMETLİ VE kudreti sonsuzdur o ALİM O HAKİM VE O KADİRDİR yeterki sabredin yılmayın bende kaç yıldır çekiyorum çok cektiğim her acı aslında bana hayırlı şeylerede vesile oldu ama ONUN YERİNE DÜNYEVİ HİÇ BİR SEBEP HİÇ BİR NEDEN KOYAMADIM KOYAMIYORUM İŞTE 2 ay önce hiç sebepsiz anıden değişi verdi anlamadım nıye?? ve ben onu tanıyorsam o bana asla kıyamazdı neyseki sizinde tahmın edeceğiniz bütün ıhtımalleri bende düşündüm ama değil!!! şimdi dua etmekten ve RABBİME TEVEKÜL ETMEKTEN BASKA ÇAREM YOK ama neden böyle oldu hiç bilmiyorumm BU KONUYU GÖRÜNCE HEMEN AÇTIM IHTIYACIM OLAN SEY RABBİMİN RAHMETINDEN VE merhametınden SONRA ONUNDA ANIDEN ÖFKEYE dönü
şen hislerinin değişmesidir bu duayıda uygulayacam prenses paylaşımın için tşkler BAŞKA BİLDİĞİNİZ ÖNERDİĞİNİZ BİŞEY VARSA PAYLAŞIN DOSTLAR RABBİM GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN VE KALPLERİMİZDEN İMAN IŞIĞINI HİÇ EKSİLTMESİN İŞALLAH Amin

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Aşağida gelecek olan ayet-i kerime, kendisinden yüz çevrilerek ortada bırakılan kimseye, çevresinin tekrar ilgi duymasının ve herhangi bir hile ve desisenin önlenerek fenalıktan korunmak için faydalanılacak mübarek bir ayeti kerimedir Herhangi bir kimse bu ayeti kerimeyi bir cuma günün gece yarısı üçyüz defa okursa ver her ayet okuyuşunun sonunda:

Ente yâ rabbî hasbî alâ (Burada ilgi duymasi istenen kişinin ismi söylenir) a'tıf kalbehû aleyye ve zellilhü lî,

diye dua ederse Cenabı Hakk ilgi beklediği kimsenin gönlünü o kimseye yöneltir, şefkat ve merhametini geliştirir Kendisine yukarıdan bakan kimse bu tertibin yapılmasından sonra emre amade bir duruma düşer Ayeti kerime budur:

Fe in tevellev fe kul hasbiyallâhü lâ ilâhe illâ hû, aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azıym

:
Arif Pamuk

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com