Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
almak, etmek, haber, muhabbet

Haber Almak,Muhabbet Etmek için

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

begumturgut Nickli Üyeden Alıntı

Allah razı olsun kardeşim zaten aşık etmek için falan değil artık bari muhabbet etsin diye dün gece okudum inşallah rabbim kabul eder

Sevgili begümturgut aramıza hoşgeldiniz

Muhabbet zaten aşk anlamında kullanılırYani kankilik anlamında bir yakınlaşma ,sohpet için algılanmamalı
Ama muhabbet olursa gerisi sorun değil zatenUmarım muvaffak olursun

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

bendekisen Nickli Üyeden Alıntı

Arkadaşlar eşimle aramdaki sorunları çözemeyince hocaya gidip yardım aldım bu nedenle ablam bana kızdı ve küstü şükürler olsun eşim eve döndü çok mutluyuz ama bu defada ablam bana tavır koydu ve küstü 1,5 senedir benimle konuşmuyordu bu anlatacağım uygulamayı ben ablama yaptım niyetim bir hafta yapmaktı ama 2 gün ablam beni aradı şok oldum burda gördüğüm esmalar ve duaları kendimce okumuştum ben faydasını gördüm umarım yapanlarda görür

bilgisayardan ablamın resmini açtım resme bakarak gözünün içine içine bakıp
7 tövbe istigfar
7 salavat
niyet
121 ya vedud ya mukaddim
121 ya vedud ya kavii
121 ya vedud ya camii
3- el Muhyî ,el-Mümîtü, el-Kâbıdu,el-Bâısü,el-Vârisü,eş-Şâfî,el-Berru, el-Evvelü,el-Âhıru ,ez-Zâhiru,el-Bâtınü,el-Kuddûsü,Lem yelid ve lem yûled ve lem yekün lehû küfüven ehad
sonra el açıp niyetini duanı tekrar ediyorsun
7 salavat ve bir fatiha okuyorsun

arkadaşlar benim okuduklarım bu kadar inanın ablamın benimle barışma niyeti yoktu ve bunları 2 gün okudum ve ikinci günü aradı beni ablam))

Allah CC Razı Olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Arkadaşlar eşimle aramdaki sorunları çözemeyince hocaya gidip yardım aldım bu nedenle ablam bana kızdı ve küstü şükürler olsun eşim eve döndü çok mutluyuz ama bu defada ablam bana tavır koydu ve küstü 1,5 senedir benimle konuşmuyordu bu anlatacağım uygulamayı ben ablama yaptım niyetim bir hafta yapmaktı ama 2 gün ablam beni aradı şok oldum burda gördüğüm esmalar ve duaları kendimce okumuştum ben faydasını gördüm umarım yapanlarda görür

bilgisayardan ablamın resmini açtım resme bakarak gözünün içine içine bakıp
7 tövbe istigfar
7 salavat
niyet
121 ya vedud ya mukaddim
121 ya vedud ya kavii
121 ya vedud ya camii
3- el Muhyî ,el-Mümîtü, el-Kâbıdu,el-Bâısü,el-Vârisü,eş-Şâfî,el-Berru, el-Evvelü,el-Âhıru ,ez-Zâhiru,el-Bâtınü,el-Kuddûsü,Lem yelid ve lem yûled ve lem yekün lehû küfüven ehad
sonra el açıp niyetini duanı tekrar ediyorsun
7 salavat ve bir fatiha okuyorsun

arkadaşlar benim okuduklarım bu kadar inanın ablamın benimle barışma niyeti yoktu ve bunları 2 gün okudum ve ikinci günü aradı beni ablam))

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com