![]() |
Haber Almak,Muhabbet Etmek için |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Haber Almak,Muhabbet Etmek içinbegumturgut Nickli Üyeden Alıntı Allah razı olsun kardeşim zaten aşık etmek için falan değil artık bari muhabbet etsin diye dün gece okudum inşallah rabbim kabul eder Sevgili begümturgut aramıza hoşgeldiniz ![]() ![]() Muhabbet zaten aşk anlamında kullanılır ![]() ![]() ![]() ![]() Ama muhabbet olursa gerisi sorun değil zaten ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Haber Almak,Muhabbet Etmek içinbendeki ![]() Arkadaşlar eşimle aramdaki sorunları çözemeyince hocaya gidip yardım aldım bu nedenle ablam bana kızdı ve küstü ![]() ![]() ![]() bilgisayardan ablamın resmini açtım resme bakarak gözünün içine içine bakıp 7 tövbe istigfar 7 salavat niyet 121 ya vedud ya mukaddim 121 ya vedud ya kavii 121 ya vedud ya camii 3- el Muhyî ,el-Mümîtü, el-Kâbıdu,el-Bâısü,el-Vârisü,eş-Şâfî,el-Berru, el-Evvelü,el-Âhıru ,ez-Zâhiru,el-Bâtınü,el-Kuddûsü,Lem yelid ve lem yûled ve lem yekün lehû küfüven ehad ![]() sonra el açıp niyetini duanı tekrar ediyorsun 7 salavat ve bir fatiha okuyorsun ![]() arkadaşlar benim okuduklarım bu kadar inanın ablamın benimle barışma niyeti yoktu ve bunları 2 gün okudum ve ikinci günü aradı beni ablam)) Allah C ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Haber Almak,Muhabbet Etmek içinArkadaşlar eşimle aramdaki sorunları çözemeyince hocaya gidip yardım aldım bu nedenle ablam bana kızdı ve küstü ![]() ![]() ![]() bilgisayardan ablamın resmini açtım resme bakarak gözünün içine içine bakıp 7 tövbe istigfar 7 salavat niyet 121 ya vedud ya mukaddim 121 ya vedud ya kavii 121 ya vedud ya camii 3- el Muhyî ,el-Mümîtü, el-Kâbıdu,el-Bâısü,el-Vârisü,eş-Şâfî,el-Berru, el-Evvelü,el-Âhıru ,ez-Zâhiru,el-Bâtınü,el-Kuddûsü,Lem yelid ve lem yûled ve lem yekün lehû küfüven ehad ![]() sonra el açıp niyetini duanı tekrar ediyorsun 7 salavat ve bir fatiha okuyorsun ![]() arkadaşlar benim okuduklarım bu kadar inanın ablamın benimle barışma niyeti yoktu ve bunları 2 gün okudum ve ikinci günü aradı beni ablam)) |
![]() |
![]() |
|