![]() |
Ayrı Olanlar Okuyun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayrı Olanlar OkuyunSelamün Aleyküm sevgili arkadaşlarım ![]() Kimimiz sevdiğimizle kavuşuyoruz,kimimiz de hala arayıştayız bir türlü kavuşamıyor,onun tarafından hatırlanmak için çabalıyoruz ![]() ![]() ![]() okunuşu : Allhumme ya mevdiü küllü şekva veya şahidü küllü necva veya alimü küllü hifyetin veya kaşifü küllü beliyyetin ya münci Musa ve Muhammed ve İbrahim-ül Halil salavatü-llahi ve selamühü ve daüfet kuvvetehü ve kallet hiletühü duael garikul melhuf elleti la yecidü li keşfi ma bihi illa ente ya errahmerahimin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bır yerden arakladım yanı calıntıdır bırde altına hakkım helal degıl yazmıs buradan o kısıye seslenmek ıstıyorum ılım de calıntı olmaz kardes ayıp edıyorsun hak falan sanal ortamda hersey haktır böyle yaparak ılımı sahıplenemessın belkıde burda faydası olacak ınsanlar var bumu sızın musluman kavramınız önce paylasmayı ögrenın bakın ben nasıl paylasımcıyım senı sıddetle kınıyorumsızler ıcın beddua yı bıle göze alıyorum canlarım buyrun ıstedıgınız gıbı okuyunnnn anlamını yazmamıs olsaydı yazıcaktım |
![]() |
![]() |
|