|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ailesi, buraya, lütfen, olanlar, problemler, sevdigi, yüzünden |
![]() |
Sevdigi Yüzünden Ailesi ile Problemler Olanlar Lütfen Buraya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sevdigi Yüzünden Ailesi ile Problemler Olanlar Lütfen BurayaMerhaba arkadaslar sevdigi insan yüzünden ailesi ile problem yasayan arkadaslarin sayisi bu forumda sandigimdan cokmus ![]() ![]() ![]() hepimiz isteriz ki ailelerimizinde rizasi ile sevdigimizle evlenelim, onlarin kalpleri yumusasin bize engel olmasinlar ![]() ![]() ![]() benimde böyle bi sorunum var cok sükür gelismelerde oluyor, normal hayatta elimden geldigi kadari ile cok caba gösterdim dualarimi ettim sizlerle dua gruplarinda dualarda bulunduk sizler dua ettiniz ![]() ![]() ![]() ![]() bir arkadasimizin tanidigi bana benim durumum icin bi tavsiyede bulundu ![]() Ailemin ilk basta annemin yumusamasi icin ne yapabilirim diye arkadasimin araciligi ile soru göndermisdim ve kendisi hergün taha suresini okumami tavsiye etti ![]() niyet ediyorsunuz, niyetiniz allah rizasi icin okumaktir ve 1 defa taha suresini bastan sona kadar okuyorsunuz ![]() ![]() ikinci gün yine taha suresini okuyorsunuz bitiriyorsunuz, tekrar basa dönüp bu sefer hem birinci hem ikinci ayeti okuyorsunuz ücüncü günde tekrar komple bütün sureyi okuyorsunuz ve ilk üc ayeti okuyorsunuz ve bunu 21 gün devam ediyorsunuz ![]() 21 ![]() Ben yaptiktan sonra hemen degisiklikler fark etmedim ama aradan hemen hemen iki bucuk 3 ay gectikten sonra rabbim bana mucize gönderdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lütfen sizde bugünden itibaren inanarak baslayin okumaya=) --- Sonraki mesaj --- TAHA SURESİ:BU MUBAREK SUREYİ 21 DEFA OKUYANIN KISMETİ AÇILIR Taha Sure-i Şerifesinin Esrarı: Evlendirilmek İstenen Taraflardan Birine Bu Fikri Kabul Ettirmek için : *Bir kimse bu sure-i şerifeyi temiz bir kağıt üzerine usulüne uygun yazarak evlendirilmek istenen taraflardan birine bu fikri kabul ettirmek için ipekli bir elbise içinde bir yere yerleştirip talebi kabul etmeyen kimsenin karşısına bu elbiseyle çıkarsa bundan sonra katiyen reddedemez ![]() ![]() ![]() *Takım çalışması gerektiren bir durumda dagınıklık var da birbirilerini gereği gibi tutmuyor ve beklenen birlik sağlanamıyorsa içlerinden birisi bu tertibe başvurarak aralarına karışır ve sonunda beklenen birlik ve kuvvet oluşur ![]() *Zalim bir makam sahibinin huzuruna çıkmak durumunda olan mazlum kimsede bu tertibe başvurarak huzura çıkarsa kötülük yerine iyilik ve iltifat görür ![]() Kolay Evlenmek için: Bir kimse bu sure-i şerifeyi safranla usulüne uygun yazarak herhangi bir temiz su içerisine koyar ve bu su ile yıkanırsa kolayca ve en kısa zaman da evlenir ve yuva kurar ![]() Mutluluk Hayır ve Bereket için: Yara ve Çıbanlar için Çocukların Sağlığı için Hastalık ve Fakirlikten Kurtulmak için Bu sure-i şerifenin bazı ayet-i kerimelerine yukarıda saydığımız ihtiyaçlar içinde müracaad edilebilir |
![]() |
![]() |
|